Antena Căutare

Rodica, iubita lui Bebe, are o voce de înger! Ascult-o și invidiază-l pe fostul concurent! Cârcotașii: „Are figură și voce de bărbat!”

Nu aduce o emisiune întreagă, ce poate oferi o clipă de noroc! Pentru Bebe, fostul concurent de la „mireasă pentru fiul meu” în cel de-al șaselea sezon, norocul poartă și un nume: Rodica!

Nu aduce o emisiune întreagă, ce poate oferi o clipă de noroc! Pentru Bebe, fostul concurent de la „mireasă pentru fiul meu” în cel de-al șaselea sezon, norocul poartă și un nume: Rodica!

Frumoasa moroșancă s-a îndrăgostit nebunește de tânăr, ba chiar l-a însoțit în ziua Marii Gale a show-ului matrimonial. Și nu numai că Rodica este o femeie frumoasă, dar mai are și o voce de îngeri! Toată lumea din Casa Mireselor a remarcat-o pe femeia îmbrăcată în costum național. Iubita lui Bebe cântă la petreceri (nunți, aniversări și botezuri), ducând mai departe tradiția folclorului autentic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bebe a plecat din casa ”Mireasă pentru fiul meu” singur, însă afară, la scurt timp după eliminare, și-a găsit iubirea. Unii fani nu au plăcut-o însă pe Rodica. „Are figură și voce de bărbat!””, au comentat ei.

Vouă vă place cum cântă?

Geo, consolat de admiratoare, după ce a fost părăsit mișelește: „Edith nu era pentru tine, o să găsești o persoană deose... Cum se refugiază Geo, după ce iubita lui s-a întors în brațele lui Ali. Admiratoarele: „Să nu faci vreun gest necugetat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x