Antena Căutare

Sărbătoarea sărbătorilor pentru cel mai iubit cuplu din casa „Mireasă pentru fiul meu”! Andrada și Valentin sunt în al nouălea cer. Fanii: „Feeeelicitări!”

De când sunt în casa "Mireasă pentru fiul", Andrada şi Valentin au devenit unii dintre favoriții publicului! Mai îndrăgostiţi şi fericiţi ca niciodată, cei doi porumbei s-au pozat împreună și au sărbătorit cinci luni de iubire!

De când sunt în casa "Mireasă pentru fiul", Andrada şi Valentin au devenit unii dintre favoriții publicului! Mai îndrăgostiţi şi fericiţi ca niciodată, cei doi porumbei s-au pozat împreună și au sărbătorit cinci luni de iubire!

Cu ocazia acestei frumoase aniversări, concurenții au fost felicitați de telespectatori, iar susținătorii le-au reamintit că sunt cel mai frumos cuplu din show-ul matrimonial.

„Felicitări!”, „Sunteți cel mai frumos cuplu!”, au fost numai câtev adintre mesajele primite. Iar bucuria lor este evidentă! Sunt făcuți unul pentru celălalt, iar fotografiile postate de Andrada pe contul ei de Facebook demonstrează încă o dată acest lucru!

De curând, cei doi au decis să îşi facă şi astograma relaţiei pentru a fi siguri de viitorul lor. Șiiii, daaa, vor rămâne împreună!

I-a luat la rând! Surpriză de zile mari! Denisa de la "Mireasă pentru fiul meu", relație secretă cu Andrei, fo... Nuntă la „Mireasă pentru fiul meu”. S-au căsătorit în secret! Fanii sunt în delir după ce au aflat vestea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x