Antena Căutare

Scandal-monstru în Casa Mireselor! Temeliile se zguduie, Andrei a reacționat virulent pentru a apăra demnitatea surorii lui!

Declarații incendiare i-au pus pe băieți pe jar. În urma celor auzite, Andrei le-a cerut socoteală celor trei băieți care au râs de sora lui. Andrei a reacționat virulent când a aflat ce lucruri urâte au spus Radu, Petru și Ali despre sora lui, Adelina.

Declarații incendiare i-au pus pe băieți pe jar. În urma celor auzite, Andrei le-a cerut socoteală celor trei băieți care au râs de sora lui. Andrei a reacționat virulent când a aflat ce lucruri urâte au spus Radu, Petru și Ali despre sora lui, Adelina.

Tânărul își apără sora și îi ține partea, cum este și normal de altfel. Nu mai e un secret că Ade este o tânără dificilă, temperamentală, care se supără din orice și care instigă la... ceartă și critici! Cu toate acestea, Andrei o iubește ca pe ochii din cap și e decis să îi apere demnitatea în fașa oricui, chiar dacă e dar el împotriva a trei băieți!

Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu”, apel disperat către fani! Le-a cerut ajutorul de urgență!... Discuție fără perdea la ”Mireasă pentru fiul meu”. Petru și Radu: „Nici dacă ne-ar plăti cineva, nu am face dragoste cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x