Antena Căutare

Susținătorii lui Edith s-au mobilizat împotriva mătușii lui Ali: „Stimată doamnă, știți cum se zice, "găina bătrână face ciorba bună". Continuarea e genială!

Multe lacrimi au curs ieri în Casa Mireselor! De data sat nu Carmen, concurenta emotivă și hipersensibilă a fost protagonista, ci Edith! Iubita lui Ali a fost criticată în direct de Cristina, mătușa băiatului. Femeia i-a transmis că nu e dorită în familie, că nici mama lui Ali nu o vrea, că arată mult mai matur decât anii din buletin și că... e mult prea în vârstă decât tânărul de 24 de ani. În plus, i s-a reproșat că vorbește mult și prost.

Multe lacrimi au curs ieri în Casa Mireselor! De data sat nu Carmen, concurenta emotivă și hipersensibilă a fost protagonista, ci Edith! Iubita lui Ali a fost criticată în direct de Cristina, mătușa băiatului. Femeia i-a transmis că nu e dorită în familie, că nici mama lui Ali nu o vrea, că arată mult mai matur decât anii din buletin și că... e mult prea în vârstă decât tânărul de 24 de ani. În plus, i s-a reproșat că vorbește mult și prost.

O susținătoare i-a transmis mătușii revoltate o scrisoare. Epistola a fost publicată în grupul de susținători ai concurentei și, probabil, va ajunge negreșit la destinație.

„Am spus că o să mă abțin, dar nu pot. Stimată doamnă Cristina, aş vrea să vă adresez o întrebare: Vă iubiți nepotul? Fiindcă, iertați-mă, dar în maniera în care i-ați atacat alegerea azi, îmi dă de gândit. Dumneavoastră vă place să-l vedeți așa abătut, îngândurat și dezamăgit? Ați văzut ieri cum râdea cu ea, cum o îmbrățișa, cum o pupa? Era fericit. Aaaa, de fapt, stați, ați spus că nu v-ați mai uitat în ultimele zile. Atunci, ce temei aveți dumneavoastră să spuneți că nu sunt unul pentru celălalt, dacă nici măcar nu ați văzut cum decurge relația ? Ați spus că e vorbăreață. Stimată doamnă, eu zic să vă uitați la emisiunea de azi din nou, mie nu mi se pare că dumneavoastră ați scos doar 2 cuvinte. Ați mai spus că mamei lui Ali nu îi place fiindcă arată mai matură decât el, dar știți cum se zice "găina bătrână face ciorba bună".

Am înțeles că sunteți fană, vă reamintesc de Alin și Andreea din sezonul 2, de ea tot așa se spunea că pare mult mai matură. Și ce să vedeți ? Sunt căsătoriți și încă își trăiesc povestea de dragoste începută acolo. Ce ați crezut ? Că prin intervenția de azi îi faceți un bine jignind fata pe care el şi-a ales-o? Din contră, nu ați făcut altceva decât să îi răniți. Ați văzut cum își ridica privirea spre tavan, abia abținandu-se să nu plângă. Nu știu de unde atâta înverșunare împotriva ei. Poate din cauza părerilor antifanilor, fiindcă e adevărat că e foarte criticată, dar știți că doar cei cu adevărat importanți sunt invidiați. Eu sper să cugetați bine, fiindcă SÂNGELE APA NU SE FACE. Nu mai citiți comentariile răutăcioase la adresa ei sau dacă o faceți, măcar nu le mai luați în seama. Uita-ți-vă la el!! Sunteți mătușa lui, îl cunoașteți de când s-a născut. Vi se pare nefericit lângă ea? Vi se pare un chin să o îmbrățișeze sau să o sărute ? Trebuie să fii orb sau să îți pui ceva pe ochi, pentru a nu observa cât de mult s-au apropiat.

Continuarea e în aceeași manieră

Familia trebuie să fie sprijin, dacă și dumneavoastră loviți în ei, ce să mai aștepte de la cei care nu îi plac. Eu sper totuși să reveniți la sentimente mai bune și ca sâmbătă să se aprindă flacăra, fiindcă cel ce va suferi cel mai mult e chiar nepotul dumneavoastră.
Acesta nu e un mesaj pentru a vă face să o apreciați pe Edith, ci pentru a vă gândi la sufletul lui Ali, fiindcă sufletul său e mult mai important decât toate părerile negative pe care le citiți despre ea. Eu sunt sigură că dacă îl iubiți, o să îi respectați alegerea. E băiat mare, știe foarte bine ce vrea, e deștept și nu ar sta niciodată legat de ceva ce îi face rău. Vă mai spun odată, SÂNGELE APA NU SE FACE. Îl loc să-l atacați, sprijiniti-l. De asta are nevoie, de restul se descurcă”
, este textul integral al scrisorii.

Pe Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" o ştie toată lumea, dar uite cât de frumoasă e sora ei. A cucerit ... Scandal în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Lorena a izbucnit: "Trăiesc cu nişte caractere infecte". ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x