Antena Căutare

Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", declarații fără perdea: "Nu știu cum se mai înțeleg, am vrut să mă rup total de ei!"

Mădălin este profund afectat de despărțirea părinților săi. Concurentul nu știe dacă cei care l-au adus pe lume își mai vorbesc.

Mădălin este profund afectat de despărțirea părinților săi. Concurentul nu știe dacă cei care l-au adus pe lume își mai vorbesc.

Din cauza cuvintelor spuse de tatăl său, Mădălin a izbucnit în lacrimi și a părăsit platoul ”Mireasă pentru fiul meu”. În plus, nici cu mama lui nu se înțelege prea bine. Acum două zile, și-au aruncat cuvinte grele care au degenerat în jigniri greu de reprodus. Cu inima de mamă frântă, femeia a părăsit emisiunea!

"Nu știu cum se mai înțeleg părinții mei, am vrut să mă rup total de ei!", a declarat, printre hohote de plâns, Mădălin.

Și telespectatorii au fost empatici la drama acestui tânăr sensibil, pe care propria familie l-a pus la grele încercări.

„Mi-e mila de Mădălin! Comportamentul lui e datorat familiei, așa cum din păcate multi dintre noi au avut sau au părinții în prag de despărțire, de cele mai multe ori copiii sunt cei ce suferă..unii în tăcere, iar alții dezorientați și plini de resentimente, dar ce e de făcut?! Important e sa învățăm din toate experientele, ca noi la rândul nostru când vom avea copii sa nu treacă prin ce am trecut noi! Nu consider în totalitate ca vina ar fi părinților, deoarece dragoste cu sila nu se poate..realitatea e ca viata nu e ca în basme "până la adânci bătrâneți", a scris o telespectatoare.

Iulia, fosta concurenta de la "Mireasă pentru fiul meu", profită de libertate. Cum a fost surprinsă blondina d... Cătălin, „psihologul femeilor” din Casa Mireselor, disperat, singur cuc și cu inima de gheață: „Greu cu căsătoritu' în z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x