Antena Căutare

Vali, noul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", dezvăluiri cutremurătoare din orfelinat! "Cel mai mare regret al meu este...!" Oare cine îl va iubi și-i va pansa toate rănile sufletești?

Dezvăluirile făcute de Vali despre trecutul său dramatic i-au impresionat pe toţi până la lacrimi! Concurentul a crescut fără părinţi!

Dezvăluirile făcute de Vali despre trecutul său dramatic i-au impresionat pe toţi până la lacrimi! Concurentul a crescut fără părinţi!

"Suntem 11 frați! Am fost 13, dar doi au decedat!", a povestit concurentul. Abandonat de propria mamă, Vali a fost dat la orfelinat de la frageda vârstă de trei anișori!

"Cel mai mare regret al meu este că nu am avut părinţi!", a mărturist concurentul. Oare cine îl va iubi și-i va pansa toate rănile sufletești?

Vali are 22 de ani şi vine din Ploieşti. De descrie că fiind romantic şi cu simţul umorului! A recunoscut că principalul sau defect este gelozia.

Mădălin se pregătește intens pentru fata care va intra în casă! Și-a demonstrat talentul de amorez cuceritor cu ajutorul... Cristina, prietena Andreei: "Nu credeam că va rezista până acum în competiţie!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x