Antena Căutare

Adriana şi Valentin de la "Mireasă" au cheltuit toţi banii după Marea Finală! Bruneta a dezvăluit pe ce au "tocat" banii: "Nu i-am cheltuit pe rochiţe şi pantofi"

Adriana şi Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu" au ieşit din casă puşi pe cheltuială! Tinerii însurăţei au mărturisit că au făcut praf toţi banii.

Adriana şi Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu" au ieşit din casă puşi pe cheltuială! Tinerii însurăţei au mărturisit că au făcut praf toţi banii.

Invitaţi în platoul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", Adriana şi Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu" au vorbit despre planurile lor de viitor. Tinerii însurăţei au spus că au cheltuit toţi cei 300 de euro ai Adrianei, însă au ţinut să precizeze că nu au făcut risipă, ci au investit într-un aparat de filmat pentru videoblogul brunetei.

"Cât am stat în casă eu am slăbit continuu. Am slăbit până la 11 kg. Dar odată ce am ieşit de acolo, am eliminat stresul şi e posibil să revin la kilogramele mele. Da, cei 300 de euro s-au cheltuit. Au reprezentat o parte din aparatul video pe care mi l-am luat pentru videoblog. Nu i-am cheltuit pe rochiţe şi pantofi. Deocamdată, nu avem nicio sursă de venit", a declarat Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu" la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Câștigătorii nu au intrat încă în posesia Marelui Premiu, procedura urmând a fi soluționată în cel mai scurt timp, iar banii virați ca la carte în contul lor.

Când vor avea copii?

Deși au existat zvonuri că e însărcinată, se pare că cei doi nu se gândesc la un copil în viitorul apropiat.

"Adriana o să meargă la nutriţionist şi o să rezolve şi problema cu kilogramele. Ne gândim la un copil, dar peste 2-3 ani. Eu o să mă angajez cam într-o lună, însă aş vrea ca Adriana să se ocupe de acest canal", a completat Valentin.

A ieşit din casa "Mireasă pentru fiul meu" şi a topit 11 kg ca prin minune! Liliana a dezvăluit secretul cu aj... Mihai de la "Mireasă pentru fiul meu", despre trecutul lui amoros: ”După șapte ani de relație, m-a înșelat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x