Antena Căutare

Visul frumos s-a spulberat! Cristian a părăsit competiția "Mireasă pentru fiul meu". Nu se mai poate căsători cu aleasa inimii

În urma votului telespectatorilor, Cristian a părăsit competiția. A adunat cel mai mic număr de voturi, iar visul de a se căsători şi de a pune mâna pe premiul cel mai are a luat sfârşit!

În urma votului telespectatorilor, Cristian a părăsit competiția. A adunat cel mai mic număr de voturi, iar visul de a se căsători şi de a pune mâna pe premiul cel mai are a luat sfârşit!

În proporţie de 77,7% contra 22,3% publicul a decis: Cristian părăseşte casa "Mireasa pentru fiul meu". Carmen rămâne în competiție, obținând 52,3% dintre voturile telespectatorilor, contra 47,7%.

Din păcate, pentru Cristian aceasta a fost ultima zi din competiţie. Şi-a luat rămas bun de la colegi şi cu multă încredere în viitor se îndreaptă spre "lumea de afară".

Vezi întregul moment în materialul video de mai sus!

Edith de la "Mireasă pentru fiul meu", protagonista unui videoclip cu manele! Ali, iubitul ei, a urmărit-o pân... Au încălcat regula 25? Doi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au recunoscut tot: "Şi dacă s-a înt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x