Antena Căutare

Amalia de la Mireasa și-a sărbătorit fiica nou-născută. Micuța Maria are un zâmbet care înduioșează pe oricine

Amalia, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 4, a devenit pentru prima dată mamă alături de Radu. Ce imagini a postat cu fetița lor, Maria, la ceas de sărbătoare, de Sfânta Maria.

colaj foto cu amalia si radu de la mireasa Galerie
Amalia de la Mireasa și-a sărbătorit fiica nou-născută. | Mireasa/Antena 1

Amalia și Radu sunt cel mai proaspăt cuplu format din foștii concurenți de la Mireasa, din sezoane diferite. Faptul că trăiesc o poveste de iubire a luat prin surprindere pe toată lumea, însă iată că dragostea lor este puternică și acum au trecut la nivelul următor: au devenit părinți.

Cu ocazia zilei de Sfânta Maria, Amalia a publica mai multe imagini cu fiica sa și a lui Radu.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Amalia și Radu au fost surprinși într-o ipostază romantică, după ce și-au asumat total relația de iubire

Cum arată micuța Maria, fiica Amaliei și a lui Radu, de la Mireasa

Radu Bobelică și Bobelică Amalia Ligia trăiesc o frumoasă poveste de iubire, care s-a născut în spatele camerelor de filmat. Amândoi au fost concurenți în același show matrimonial, însă în sezoane diferite.

Destinul i-a făcut să se intersecteze, iar astăzi formează o familie frumoasă care s-a mărit cu încă un membru, o fetiță, pe nume Maria. Amalia a publicat mai multe imagini înduioșătoare cu cea mică și textul: "La mulți ani, Maria mea".

Cei doi nu postează foarte des pe rețelele de socializare, însă de această dată au împărtășit un moment emoționant care a bucurat inimile celor care cred cu tărie în povestea lor de iubire care s-a format pe neașteptate pentru toată lumea.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Amalia i-a transmis un mesaj de iubire lui Radu, dar un detaliu a atras atenția susținătorilor

Amalia și Radu au intrat într-o relație la ceva timp după ce amândoi au trecut prin despărțiri. Experiența comună a show-ului matrimonial Mireasa pare să-i fi apropiat.

După o căsătorie încheiată, Radu și-a găsit fericirea în brațele Amaliei, fosta concurentă de la Mireasa, sezonul 4. Mădălina și Radu s-au despărțit, în urmă cu câteva luni, după ce în luna august au avut cununia religioasă. Cei doi nu au vrut să dezvăluie motivele care au dus la separare, dar a fost mai limpede ca oricând că relația dintre ei s-a încheiat.

De când și-au asumat toate relația în fața oamenilor, cei doi sunt foarte activi în mediul online și postează tot mai des imagini cu ei în momentele de tandrețe. Mai mult, nu ezită să-și mărturisească sentimentele de iubire.

Citește și: Radu de la Mireasa 2 a publicat o imagine cu soția lui Amalia, concurenta din sezonul 4. Cum arată burtica de graviduță a tinerei

Mireasa, sezon 7. Unde va lucra Maria Anghel, la mai bine de o lună după competiție. Anunțul făcut de soția lui Antonio... Mireasa, sezon 7. Simona și Andrei Macovei, în cea mai romantică ipostază de până acum. Cum au fost fotografiați foștii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x