Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 5. Cum au reacționat mirii când au văzut fetele în rochii de mireasă

Mirii și miresele sezonului 5 Mireasa au strălucit în Marea Finală. Îmbrăcați în ținute alese, Sese, Valentin și Perneș au pășit emoționați în fața telespectatorilor și și-au așteptat miresele. Iată reacțiile lor.

colaj de imagini cu perechile de la mireasa sezon 5 in finala Galerie
Mirii și mirele sezonului 5 Mireasa au strălucit în Marea Finală. Îmbrăcați în ținute alese, Sese, Valentin și Perneș au pășit emoționați în fața telespectatorilor și și-au așteptat miresele. Iată reacțiile lor. | Antena 1

Împreună cu însoțitoarele lor, Perneș, Valentin și Sese au ajuns primii în fața telespectatorilor. Ei și-au așteptat emoționați miresele, pe care le-au privind pășind spre ei.

Finala Mireasa sezn 5. Cum au reacționat Perneș, Valentin și Sese când și-au văzut miresele

Primul mire a fost Valentin. Alina a intrat purtând o rochie cu dantelă, decolteu generos și mâneci bufante. Concurenta a optat pentru accesorii finuțe, având în vedere strălucirea rochiei sale. Logodnicul ei a fost fermecat de apariție și a lăsat asta să se vadă. El a așteptat-o într-un costum bleumarin, cu accente aurii.

Valentin a lăcrimat când a văzut-o pe Alina. ”Nu mai pot”, a zis Alina, foarte emoționată. ”Super”, a spus și Valentin, care abia putea să mai vorbească.

Citește și: Finala Mireasa sezon 5. Cum s-a îmbrăcat Simona Gherghe în ziua cea mare pentru concurenți

Al doilea care și-a așteptat mireasa a fost Perneș. Îmbrăcat cu un costum roz somon și negru, acesta a așteptat emoționat să își vadă mireasa. Sabrina a ales o rochie de prințesă, care i-a lăsat umerii goi. A accesorizat-o cu bijuterii delicate, care i-au scos în evidență frumusețea.

”Fără cuvinte, e extraordinară. E mai mult. Peste așteptările mele.”, a zis Perneș.

Intrarea Giovanei l-a lăsat fără aer pe Sese, care a admirat-o din plin. Băiatul a purtat un costum închis la culoare, care i s-a potrivit mănușă. De cealaltă parte, viitoarea lui mireasă a îmbrăcat o rochie, simplă, dar de efect, care i-a pus în evidență formele.

”Am emoții foarte mari”, a afirmat Giovana.

Finala Mireasa sezon 5. Unde pot fi votați câștigătorii

În jurul orei 17:00, Simona Gherghe va anunța câștigătorii sezonului 5 Mireasa. Până atunci, telespectatorii pot vota pe cele trei platforme puse la dispoziție: SMS la 1272, site-ul mireasa.a1.ro și aplicația Antena 1.

Reamintim că Marele Premiu constă în suma brută de 40.000 de euro, care va ajunge la cuplul câștigător.

Finala Mireasa sezon 5. Cum s-a îmbrăcat Simona Gherghe în ziua cea mare pentru concurenți... Alina și Valentin sunt susținuți de familii în Finala sezonului 5 Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x