Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Cum au reacționat băieții când le-au văzut pe logodnicele lor îmbrăcate în rochiile de mireasă

Emoții mari în Finala sezonului 7 Mireasa, când băieții și-au văzut logodnicele îmbrăcate în rochii de mireasă. Iată cum au reacționat tinerii.

Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Cum au reacționat băieții când le-au văzut pe logodnicele lor îmbrăcate în rochiile de mireasă Galerie
Emoții mari în Finala sezonului 7 Mireasa, când băieții și-au văzut logodnicele îmbrăcate în rochii de mireasă. Iată cum au reacționat tinerii. | Antena 1

În Finala Mireasa sezonul 7 din 10 iulie 2023, fetele au strălucit. Tinerele au îmbrăcat rochii de mireasă superbe, care le-au pus în evidență trăsăturile frumoase.

De cealaltă parte, băieții au purtat costume clasice, singurul care a fost mai îndrăzneț a fost Dani. El a optat pentru un sacou alb, care i-a venit foarte bine.

Citește și: Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Simona Gherghe a strălucit într-o rochie roz. Imagini cu ținuta prezentatoarei

Finala Mireasa sezon 7. Cum au reacționat mirii când au văzut fetele în rochii de mireasă

Vineri, 7 iulie 2023, fetele au făcut proba rochiilor de mireasă în prezența mamelor, fraților și prietenelor. Emoțiile au atins cote maxime și lacrimi au curs.

Băieții nu au avut ocazia să-și vadă miresele, așa că surpriza a fost totală în Finala Mireasa sezon 7.

Prima care a intrat în platou a fost Hatice. Îmbrăcată într-o rochie sirenă, cu crăpătură adâncă pe picior, mâneci lungi, fata a strălucit. Mihai a fost impresionat de apariția spectaculoasă a logodnicei sale. ”E ireal de frumoasă”, a zis el.

A urmat Cătălina, pe care Vlad a așteptat-o emoționat. Tânăra a optat pentru o rochie de mireasă simplă, cu decolteu în V și mâneci scurte, stil fluture. Băiatul a admirat-o din plin pe iubita lui.

Simona a pășit pe versurile melodiei Mariage D' Amour, cu privirea lui Andrei ațintită asupra sa. Băiatul a fost foarte emoționat când a văzut-o pe aleasa sa.

Daiana, într-o rochie albă cu inserții culoarea pielii pe lateral, a intrat plină de emoții în platou. S-a îndreptat către Dani, care a privit-o emoționat și în ochii căruia se citea aprecierea.

Băiatul a ”atenționat-o” pe Simona Gherghe să nu facă vreo glumă, după ce a le-a crezut pe toate cele făcute de moderatoare.

Maria a fost ultima mireasă. Așteptată de Antonio, fata a strălucit într-o rochie ce-i punea în evidență decolteul și care are o crăpătură pe picior. Logodnicul ei a complimentat-o, vizibil emoționat.

La masa familiei se afla și Amir, care le-a făcut cu mâna celor doi.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Simona Gherghe a strălucit într-o rochie roz. Imagini cu ținuta prezentatoarei... Finala Mireasa, sezon 7, 10 iulie. Cum a arătat valsul mirilor. Momente emoționante pe ringul de dans cu părinții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x