Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Cine este și cum arată Andreea, fata care s-a înscris pentru Alexandru: ”E prima mea dragoste”

Casa Mireasa primește noi concurenți. Trei fete, Carina, Andreea și Alexandra au pășit emoționate în competiția matrimonială.

La fel ca frumoasa Carina, Andreea s-a înscris la emisiune pentru Alexandru, cel de care a fost îndrăgostită în copilărie.

Cine este Andreea, noua concurentă de la Mireasa

Andreea are 20 de ani, 2 locuri de muncă și locuiește singură de doi ani.

”Eu cu tatăl meu nu am mai vorbit de foarte mulți ani pentru că nu am avut o viață bună cu el. O luase pe alte drumuri, cu alcoolul, abuzuri față de mama mea. Ultima mea relație a fost toxică. Cea mai mare durere am simțit-o când am citit o discuție cu prietena mea cea mai bună. L-am iubit și am trecut peste. Acum mă văd goală pe dinăuntru.”, a povestit ea.

Despre Alexandru, fata a dezvăluit că este prima ei dragoste nevinovată.

Citește și: Ștefan a încălcat regulile și a discutat cu fosta sa iubita. Ce a urmat după ce a ”sustras” telefonul

”Ne cunoaștem de 8-9 ani, când eram mică eram foarte îndrăgostită de Alexandru. Pot să spun că a fost prima mea dragoste, o dragoste nevinovată. Nu prea mă băga în seamă, el avea așteptări mai mari. Râdeam singură la mesaje de la el. E motivul pentru care m-am înscris la Mireasa”, a mai menționat noua concurentă.

Cine este Alexandra, tânăra care tocmai a pășit în competiția Mireasa

Alexandra are 23 de ani și a intrat în casa Mireasa pentru a-și găsi sufletul pereche.

”Scopul meu este să-mi găsesc sufletul pereche. Am încercat până acum, dar nu a mers. Consider că este o vârstă potrivită pentru căsătorie (n.r. 23 ani).”, a spus ea.

Pe placul ei este Mihai și spune că nu se poate vedea într-o relație cu Ștefan, cel care și-a manifestat interesul pentru ea.

”Sunt o persoană sinceră, amuzantă, puternică, luptătoare”, a declarat Alexandra.

Când a fost întrebată cum a fost primită în competiție, ea a răspuns emoționată: ”E foarte frumos, concurenții sunt foarte de treabă. Așteptam să intru”.

Cine este Carina, concurenta care a intrat pentru Alexandru

Carina lucrează în domeniul medical, ca asistentă stomatolog, însă are și un job ca supervisor în industria hotelieră. De asemenea, în prezent, tânăra studiază managementul.

”Când a trebuit să ne mutăm din Spania în România. Nu știam să vorbesc bine română, nu puteam să mă împrietenesc. Nu înțelegeam mentalitatea oamenilor. Mi se păreau prea maturi copiii de-o vârstă cu mine. Mi se păreau mature și fetele. România înseamnă mai mult ca Spania. Londra e o țară foarte grea, nu ai viață socială. Sper să găsesc un băiat cu care să mă înțeleg, care să știe ce vrea de la viață. Numai ghinioane am avut.”, a spus ea, întrebată fiind când a fost cel mai greu moment din viața sa.

Citește și: Claudia, indignată de conflictul dintre Ștefan și Alexandru: Nu m-am gândit că mă rănesc pe mine

Carina fost înșelată în ultima relație serioasă: ”Am zis că eu plec în Londra, să-l uit. Ultima relație s-a încheiat acum o lună jumătate. Eram împreună de 9 luni, l-am cunoscut în Londra.”

Dintre băieții din competiție este interesată de Alexandru: ”Îmi place caracterul lui și fizicul. Îmi place și Mihai, dar începe să se cunoscă cu Bianca. Mihai e matur.”

Mireasa 2020, sezon 2. Cine este și cum arată Alexandra, noua concurentă... Mireasa 2020, sezon 2. Care este adevărul despre relația dintre Andreea și Alexandru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x