Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefan a încălcat regulile și a discutat cu fosta sa iubita. Ce a urmat după ce a ”sustras” telefonul

În timp ce concurenții au primit telefonul mobil de la co-prezentatorul Dima pentru a participa la concursul de pe Tik-Tok, Ștefan a folosit smartphone-ul pentru a comunica cu fosta sa iubită.

”Te iubesc, Lori, sunt Ștefănuț. Nici eu nu te las. Să ai grijă de tine”, ”Frumoasa mea, să ai grijă de tine”, i-a scris concurentul de pe pagina oficială de TikTok a emisiunii.

Imediat, acesta a primit un mesaj de la staff prin care era atenționat că va fi sancționat, dar și că ceilalți concurenți nu vor mai avea acces la telefon.

Curioasă, Claudia a încercat să afle cui i-a scris Ștefan, însă băiatul a fost de neclintit. Și doamna Viorica s-a arătat foarte afectată și chiar a plâns în ziua respectivă.

Citește și: Votează-ți online favoriții de la Mireasa. Iată unde și cum îți poți ajuta concurenții favoriți

Doamna Ermina crede că reacția doamnei Viorica a fost provocată de insistențele Claudiei, nu de faptele fiului său.

”Fata asta nu-l lasă deloc în pace. Nu-l lasă deloc, unde e el e și ea. I-a spus și el: dar lasă-mă în pace. Dacă Ștefan e în bucătărie, e și ea acolo. Lasă-l în pace. Nu ai pic de demnitate. Atât știi, să râzi.”, a declarat doamna Ermina în timpul emisiei live.

Ștefan tocmai clarificase totul, la telefon, cu fosta lui iubită

Dupa Gala care a avut loc în urmă cu două săptămâni, Ștefan a cerut cu insistență să vorbească cu fosta lui iubită, iar dorința i-a fost îndeplinită.

Fosta sa parteneră i-a transmis să nu uite ce au discutat ei doi atunci când a intrat în casă, că a rănit-o mult când a intrat în competiție și că între ei nu mai poate exista nicio legătură amoroasă.

Citește și: Ștefan a sunat-o pe fosta iubită și a aflat adevărul

Ștefan a mai declarat că relația dintre ei nu mai funcționa nici dacă rămânea acasă din cauza faptului că tânăra urma să plece la facultate, iar părinții ei nu erau deloc de acord cu el.

Mireasa 2020, sezon 2. Cine este Carina, noua concurentă, și pe ce băieți a pus ochii... Mireasa 2020, sezon 2. Cine este și cum arată Alexandra, noua concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x