Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Liviu și Maria, tensiuni și discuții aprinse. Ce s-a întâmplat între cei doi

După discuția pe care doamna Mari a avut-o cu mamele și a spus că nu vrea ca cei doi tineri să se căsătorească în casa Mireasa. 

Liviu și Maria, tensiuni și discuții aprinse Galerie
Liviu și Maria s-au certat din nou | Antena 1

Mariei nu i-a convenit ce a auzit și a mers să discute cu iubitul ei, care i-a spus că exagerează. Doamna Mari a vrut să discute și cu Liviu și a încercat să-l convingă să nu facă pasul cel mare în show-ul matrimonial.

Liviu și Maria, tensiuni și discuții aprinse

După ce a spus care sunt temerile ei, doamna Mari a ținut să le menționeze că decizia finală este la ei. Aceasta le-a spus că pentru ea este extrem de important ca și familia Mariei să îi accepte pe cei doi. Maria și Liviu au mers mai apoi pe terasa casei și au petrecut câteva clipe împreună, discutând pe îndelete ceea ce s-a întâmplat.

În emisia live de azi, cei doi îndrăgostiți au intrat certați și după ce Simona Gherghe i-a luat la întrebări, au început să se deschidă. Liviu a motivat că a fost mai rece față de ea din cauza faptului că s-a plictisit foarte tare în competiție.

Ieri, Liviu și Maria au stat de vorbă cu fanii într-un live pe Facebook. Cei care le-au scris au spus ceea ce văd în relația lor. Au fost mulți oameni care i-au acuzat de falsitate, dar Liviu și Maria nu s-au lăsat afectați de răutăți. Maria a fost numită de cineva "amantă de primar", iar concurenta a explicat că a fost iubita lui oficială și nu amantă.

Totul a fost bine și frumos până când au ajuns din nou la ceartă. În timp ce Liviu spune că nu au un motiv întemeiat pentru care s-au certat acum. Cei doi nu au vrut să spună ce s-a întâmplat exact, dar doamna Mari a spus că se vor împăca rapid.

Doamna Mari nu vrea ca Maria și Liviu să se căsătorească în casa Mireasa

Doamna Mari a spus că ea nu își dorește că Liviu și Maria să nu se căsătorească în casa Mireasa, din cauza faptului că mama Mariei nu este de acord cu relația ei.

Mama lui Liviu spune că cei doi îndrăgostiți ar trebui să mai aștepte pentru că faptul că mama Mariei nu îl place pe Liviu se fac reflecta asupra relației lor.

Doamna Mari a spus că ea nu crede că Liviu și Maria sunt bine. Maria a simțit să-i spună doamnei Mari că ea acasă are tot ce trebuie și nu înțelege de ce soacra sa nu o poate accepta așa cum este ea. Doamna Mari este convinsă că tensiunile de acasă îi vor afecta pe cei doi.

Maria a spus că dacă mama sa lui îl va accepta niciodată pe Liviu, ea tot va avea o relație mamă-fiică cu mama sa. Deși aceasta i-a fost mai mereu aproape, în ultimii ani distanța și-a spus cuvântul și acum le duce dorul. Aceasta își dorește foarte mult ca relația ei cu Liviu să fie acceptată de părinții săi.

Fata este convinsă că atunci când vor ieși din competiție, lucrurile se vor așeza între ei. Doamna Mari nu este convinsă de acest lucru. Maria a spus că este mirată de cuvintele doamnei Mari, mai ales că părea că lucrurile s-au domolit între ele.

Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Mari nu vrea ca Maria și Liviu să se căsătorească în casa Mireasa... Mireasa 2021, sezonul 3. Viața Rominei a fost marcată de multe evenimente neplăcute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x