Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ana Maria, sora lui Andrei, intervenție telefonică după conflictul dintre doamna Mioara și Larisa

Ana Maria, sora lui Andrei, a intervenit în noul conflict dintre doamna Mioara și Larisa la Mireasa - Capriciile Iubirii. Iată ce dezvăluiri a făcut aceasta despre motivul pentru care nu ar fi acceptat-o pe Sabrina în familia sa.

Colaj cu Andrei, doamna Mioara, Perneș, Sabrina și Larisa la Mireasa - Capriciile Iubirii Galerie
Ana Maria, sora lui Andrei, a intervenit în noul conflict dintre doamna Mioara și Larisa la Mireasa - Capriciile Iubirii | Antena 1

Doamna Mioara și Larisa au fost implicate într-un alt conflict în casa Mireasa, chiar dacă au decis că se vor evita și vor face pace. Concurenta nu s-a putut abține când a văzut că mama lui Andrei se uită la ea.

Tânăra a mărturisit că doamna Mioara „s-a uitat” urât la ea pe tereasă, motiv care a făcut-o să izbucnească, generând câteva replici acide: „Nu te mai uita la mine. Privirea ta este îndreptată numai spre mine”.

„Doamne, dar crezi că mă uit la tine? Nu îmi ești așa de dragă. Lasă-mă în pace! Nici de Paște nu am stare, uite cum mă provoacă.”, a continuat să vorbească doamna Mioara.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ina, acuzații dure la adresa Giovanei. Ce le-a povestit concurenta prietenelor sale din casa Mireasa

Femeia s-a dus imediat să îi spună lui Andrei tot ce s-a întâmplat, iar băiatul a ascultat-o cu mult interes. După momentul tensionant în care au fost implcate cele două, Ana Maria, sora concurentului, a decis să intervină telefonic în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii.

De ce nu ar fi vrut Ana Maria ca Sabrina să formeze un cuplu cu Andrei

Doamna Mioara și Andrei au avut parte de o surpriză la Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars. Cei doi au primit șansa de a discuta cu Ana Maria, sora concurentului, care le-a oferit câteva sfaturi în ceea ce privește conflictul cu Larisa.

„Nu mai luați totul atât de personal. Eu v-am mai spus, oamenii de acolo sunt doar niște concurenți cu care trebuie să împărțiți o casă. Lăsați-i să vorbească, să jignească. Suntem dezamăgiți și noi de materialele pe care le-am văzut astăzi: că este amenințat, că i se dă un pumn. Andrei, vreau să îți spun să nu dai curs provocărilor, să fii calm”, a dezvăluit Ana Maria.

Sora lui Andrei a mai completat faptul că i-a trimis o scrisoare fratelui său în urmă cu ceva timp, prin care îi transmitea că familia nu ar fi de acord cu o posibilă relația dintre el și Sabrina.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, surpriză uriașă de ziua ei din partea lui Robert. În ce ipostază apropiată s-au fotografiat cei doi

„Noi nu suntem de acord cu această posibilă relație, că între voi nu era nimic. Mi-ar plăcea o fată asumată pentru Andrei. Să știe ce vrea de la viață. Nu mi-ar plăcea să se joace cu fratele meu, așa cum se joacă ea cu Perneș. Mi-aș spune părerea tot timpul. Îmi pare foarte rău, asta e părerea mea! Sabrina îl joacă pe Perneș pe degete, e clar că nu este nimic între ei. Pot să spun atât: sunt doi jucători foarte buni. Și am spus de la început treaba asta. (...) Acolo nu e o emisiune de bătaie, el are o relație, să își vadă de relația lui”, a mai adăugat sora lui Andrei.

De asemenea, Ana Maria a ținut să își „certe” puțin mama pentru că nu a procedat corect în conflictul cu Larisa. Aceasta a susținut că trebuie să îi spună ce o deranjează fără să-i adreseze cuvinte urâte.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ina, acuzații dure la adresa Giovanei. Ce le-a povestit concurenta prietenelor sale din casa Mi... Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Mioara, acuzații la adresa Larisei. Ce i-a spus lui Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x