Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Claudia spune că a întâlnit-o pe mama adoptivă a lui Mihai la mare. Ce i-a zis a făcut-o să plece

Claudia a fost prezentă la Mireasa: Confesiuni, emisiune exclusivă AntenaPlay. Aceasta a povestit despre parcursul ei în competiție și a istorisit un eveniment care a pus-o pe gânduri: întâlnirea cu mama adoptivă a lui Mihai.

colaj de imagini cu mihai si claudia la mireasa sezn 2 Galerie
Claudia a fost prezentă la Mireasa: Confesiuni, emisiune exclusivă AntenaPlay. Aceasta a povestit despre parcursul ei în competiție și a istorisit un eveniment care a pus-o pe gânduri: întâlnirea cu mama adoptivă a lui Mihai | Antena 1

Mihai a plăcut-o pe Claudia la începutul competiției. Acesta a curtat-o și a părut că fata îi răspunde. Totuși, ea s-a retras și l-a anunțat că nu sunt pe aceeași lungime de undă.

Au apărut o mulțime de discuții și Ștefania, cea care avea să aibă o relație cu Mihai, a criticat-o pentru că i-ar fi dat speranțe băiatului, deși nu își dorea nimic cu el.

În emisiunea Mireasa: Confesiuni, Claudia a spus că Mihai nu era genul ei și că, într-adevăr, exista și o diferență mare de înălțime.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Ce discuție au avut Maria și Liviu la notar, înainte să semneze actele de divorț. Ce a întrebat-o tânărul

Claudia spune că s-a întâlnit cu mama lui Mihai

Vara, Claudia a petrecut mult timp pe litoralul românesc. Aceasta spune că în una dintre zile a întâlnit-o pe mama lui Mihai, care i-ar fi spus că a făcut o alegere bună.

”Nu era genul meu de băiat. Era, într-adevăr, foarte înalt pentru mine. De când m-am despărțit de Mireasa, să zic așa, au început să-mi placă băieții foarte înalți. (...) Nu am regretat că nu i-am dat o șansă. Să vă spun, după ce am ieșit de la Mireasa, la fel, am mers la mare și m-am întâlnit cu mama lui Mihai, cea care l-a crescut pe Mihai. Mi-a spus că am făcut o alegere bună. Ce a vrut să zică de aici nu știu, m-am panicat și m-am retras. I-am spus: ”sarut-mâna, mulțumesc frumos” și am plecat. Mi-a spus ”Eu sunt mama lui Mihai” și am rămas așa. Nu știu ce a vrut să spună. Poate s-a referit la fosta relație, habar nu am.”, a povestit Claudia.

Despre Mireasa: Confesiuni

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 5 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.
Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa: Confesiuni. Ce discuție au avut Maria și Liviu la notar, înainte să semneze actele de divorț. Ce a întrebat-o t... Replica Mariei Roman după interviul lui Liviu Olteanu la Mireasa: Confesiuni. Ce mesaj cu subînțeles a postat pe interne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x