Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni episodul 5. Raluca e convinsă că una dintre fostele concurente îl plăcea pe Ion

Raluca și Ion au fost prezenți la Mireasa: Confesiuni. Cei doi soți cred că Alina a intervenit în relația lor pentru că era atrasă de Ion.

ion si raluca de la mireasa sezon 4 la capriciile iubirii Galerie
Raluca și Ion au fost prezenți la Mireasa: Confesiuni. Cei doi soți cred că Alina a intervenit în relația lor pentru că era atrasă de Ion. | Antena 1

Raluca și Ion au răspuns la cele mai interesante întrebări în episodul 5 Mireasa: Confesiuni.

Mai multe detalii în interviul integral cu Raluca și Ion de la Mireasa: Confesiuni. Materialul are mai bine de o oră și poate fi urmărit AICI.

Raluca e convinsă că Alina îl plăcea pe Ion

Ion a spus că Alina a fost cel mai antipatic coleg de competiție. Și soția lui, Raluca, a fost de acord.

”Eu nu am luat-o ca pe un dușman. Nici nu o simpatizez, nici nu îmi e antipatică. Nu o vreau în prejma mea, să facă parte din grupul meu de prieteni. În schimb, înseamnă treaba asta că îmi e antipatică?! Da, îmi e antipatică, doar că eu mă jucam cu ea. Ea a avut jocul ei acolo în casă, fata ușă de biserică, domnișoară, vai ce pură și sinceră e ea.”, a zis Ion, care a avut planul de a îi strica jocul.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 5. Cum s-a schimbat relația lui Ion cu Raluca după ce au ieșit din competiție

”Alina a fost cel mai antipatic concurent. Mă enervau jocurile ei, la un moment dat și eu am intrat într-un joc de al ei, fără să vreau. La fața cu Ionuț, când eram legat de el. (...) Îi plăcea de Ion și voia să ne despartă, clar. S-a văzut clar că l-a plăcut.”, a afirmat și Raluca, întrebată fiind care a fost cel mai antipatic coleg de competiție.

Mai multe detalii în interviul integral cu Raluca și Ion de la Mireasa: Confesiuni. Materialul are mai bine de o oră și poate fi urmărit AICI.

Despre Mireasa: Confesiuni

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 5 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.
Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa: Confesiuni episodul 5. Cum s-a schimbat relația lui Ion cu Raluca după ce au ieșit din competiție... Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina Iacob, o nouă transformare. Cum arată acum fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x