Antena Căutare

Mireasa Confesiuni. Reacția lui Damaris când Sebaidin a ”întrerupt” interviul său. Întâlnirea vine după ce nu i-a răspuns la mesaj

Damaris a fost surprinsă să-l vadă pe Sebaidin în timp ce oferea un interviu pentru emisiunea exclusivă Mireasa: Confesiuni. Cei doi au discutat pentru prima dată de la eliminarea lor din casa Mireasa, după ce tânăra a refuzat să-i răspundă la mesaje.

sebaidin si damaris la mireasa capriciile iubirii Galerie
Damaris a fost surprinsă să-l vadă pe Sebaidin în timp ce oferea un interviu pentru emisiunea exclusivă Mireasa: Confesiuni. Cei doi au discutat pentru prima dată de la eliminarea lor din casa Mireasa, după ce tânăra a refuzat să-i răspundă la mesaje. | Antena 1

Damaris a spus ”da” provocării de a răspunde la întrebările Andreei Primera în cadrul show-ului exclusiv Mireasa: Confesiuni.

Întrebată de gazdă ce i-ar transmite lui Sebaidin, Damaris a spus: ”Dacă întâlnești o fată ca mine...” A fost momentul în care tânărul a intrat în încăperea unde se ținea interviul.

”Aoleu... nu-i mai zic nimic. Bună”, a afirmat tânăra. Cu puțin timp înainte, Damaris a povestit că Sebaidin i-a scris când a ieșit din competiție, însă ea nu a răspuns.

”E bine că a spus-o ea. Din moment ce nu mi-a răspuns atunci, nu știu ce rost ar mai avea acum. Am simțit că nu mai vrea să discute cu mine și cred că asta a fost de ajuns. Eu personal nu cred că am greșit cu nimic.”, a afirmat fostul concurent de la Mireasa sezon 6.

Citește și: Mireasa sezon 6. Damaris, deranjată de apropierile dintre Sebaidin și Adina. A spus că nu-și mai dorește nimic cu el

Damaris și Sebaidin, față în față după ce ea nu i-a răspuns la mesaj

Cei doi spun că nu își poartă resentimente, iar Damaris a explicat de ce nu i-a răspuns tânărului cu care a fost într-o cunoaștere.

”Am discutat, puteam să discut. De asta i-am și scris, intenția asta a fost: hai să păstrăm legătura amical, prietenește.”, a mai subliniat Sebaidin.

Damaris: ”În primul rând, m-am simțit jignită de mama ta afirmând anumite lucruri, dar... La Capricii atunci când a afirmat că am vorbit cu dânsa că aș fi fost luată în cămașă de forță și că mami a plecat și m-a lăsat acolo. M-a deranjat lucrul acesta pentru că nu este adevărat și nu am vorbit cu dânsa, dar cumva m-a deranjat că tu știai adevărul și nu ai intervenit să spui frumos că nu este adevărat. Numai cu tine am vorbit.”

Sebaidin i-a răspuns: ”E ok, înțeleg. Știam că asta e ideea, eram foarte sigur de asta. Eu de asta ți-am scris, să luăm legătura, să discutăm pe subiectul ăsta, dar am văzut că tu ai preferat să discuți singură sau cu susținătorii și atunci a fost normală și relația mea să nu o mai caut, să mai insist”.

Citește și: Mireasa sezon 6. Damaris, lămuriri despre perioada petrecută într-un spital de psihiatrie. Ce răspuns dă fosta concurentă

Despre Mireasa: Confesiuni

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 5 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.
Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa Confesiuni. Ce spune Armando despre relația cu Andra. Fata l-a acuzat că a fost violent și infidel, cum răspunde... Mireasa, sezonul 6. Unde au plecat Miruna și Cosmin, după Finala sezonului 6 Mireasa. Cei doi au luat-o și pe doamna Adr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x