Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Damaris, deranjată de apropierile dintre Sebaidin și Adina. A spus că nu-și mai dorește nimic cu el

Damaris a intervenit telefonic în ediția Capriciile Iubirii din 25 octombrie 2022. Ea a fost radicală și a transmis că nu mai dorește nimic cu Sebaidin.

colaj de imagini cu adina si sebaidin la capriciile iubirii Galerie
Damaris a intervenit telefonic în ediția Capriciile Iubirii din 25 octombrie 2022. Ea a fost radicală și a transmis că nu mai dorește nimic cu Sebaidin. | Antena 1

”Chiar am crezut că-i pare rău după mine. Chiar am primit și zeci de mesaje prin care și apropiații mi-au spus să mă întorc la el, dar pe mine nimeni nu mă poate clinti din loc. Nici când îmi doresc, nici când nu îmi doresc ceva. Nici măcar inima, doar faptele”, a spus Damaris la începutul intervenției telefonice de la Mireasa- Capriciile Iubirii.

Damaris, deranjată de apropierile dintre Sebaidin și Adina

Ea a mai punctat că vorbele mari nu valorează nimic pentru ea, dacă nu sunt însoțite de fapte. ”Cum a putut să-mi demonstreze cum nu ar trebui să fie un băiat care încearcă să recâștige o fată, putea să facă lucruri care să mă impresioneze.

Prin care să-mi dau seama că el chiar mă dorește. Măcar dacă ar fi mers măcar o dată la AntenaPlay, să-mi spună că nu a uitat de mine. Un om căruia îi place o persoană face ceva. (...) Un om când dorește pe cineva ar face orice să îl impresioneze.”, a mai afirmat Damaris.

Citește și: Mireasa sezon 6, 24 octombrie 2022. Paul a locuit cu fosta iubită a lui Sebaidin: ”A stat 3 luni”

Fosta concurentă de la Mireasa sezon 6 a fost deranjată de faptul că Sebaidin a dansat cu Adina la petrecere: ”Sincer, nu am vorbit nici măcar cu un băiat, dar să mai dansez, să-l mai iau și în brațe, să-l mai și pup.”

Prin comportamentul de la party, Damaris spune că Sebaidin i-a arătat faptul că nu o dorește atât de mult pe cât spune.

”Adinei chiar îi mulțumesc. El, dacă mă plăcea, nu ar fi luat-o în brațe.”, a mai punctat tânăra. ”Chiar nu am pupat-o pe Adina. Tot ce am făcut... M-am gândit să dansez cu Adina pentru că e apropiată de Damaris.”, a explicat Sebaidin.

În încheiere, Damaris a spus că nu mai dorește nimic cu fiul doamnei Dorina.

Mireasa sezon 6, 24 octombrie 2022. Paul a locuit cu fosta iubită a lui Sebaidin: ”A stat 3 luni”... Mireasa sezon 6, 25 octombrie 2022. Sebaidin, către doamna Ecaterina: ”De nepotul dumneavoastră știți ce consuma afară?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x