Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 22 mai 2024. Laura are un admirator secret. Despre cine crede că e vorba. Ce cadouri i-a făcut

Laura a primit o cutie imensă cu cadouri de la un admirator secret.

colaj cu laura Galerie
Cutia imensă pe care a primit-o Laura venea de la un anume Matei. Laura a spus că nu cunoaște niciun băiat cu acest nume și a fost surprinsă de cât de multe lucruri i-a trimis. | A1

Cutia imensă pe care a primit-o Laura venea de la un anume Matei. Laura a spus că nu cunoaște niciun băiat cu acest nume și a fost surprinsă de cât de multe lucruri i-a trimis.

Laura are un admirator secret

Ea a primit o grămadă de dulciuri de la Matei și o pisicuță albă de pluș care se pare că era parfumată chiar cu parfumul lui.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 22 mai 2024. Elena și Valentin au împlinit o lună de relație. Ce surpriză neașteptată i-a făcut Valentin Elenei

Ea a primit o grămadă de dulciuri de la Matei și o pisicuță albă de pluș care se pare că era parfumată chiar cu parfumul lui.

Ea crede că e Khaleed, dar nu e sigură. Se pare că i-a trimis mai multe scrisori și i-a trimis și poze cu el, dar nu le-a primit încă. Concurenta a primit și produse pentru unghii.

Laura le-a citit fetelor din casă scrisoarea și au aflat că Matei că e plecat din țară, dar o urmărește pe AntenaPLAY.

“Și de ce biscuții ăștia sunt din Italia? Ia uite, știe că beau 3 în 1”, a zis Laura.

Concurenta era surprinsă că acest admirator a urmărit tot ce folosea ea și ce îi plăcea și i-a făcut toate aceste cadouri.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 mai 2024. Maria și Ștefan, nesiguranțe în cuplu. "E doar atracție fizică sau nu?". Ce a răspun Ștefan

“Nu-mi vine să cred așa ceva”, a mai spus Laura.

Laura era uimită că Matei a fost atent la toate detaliile. În scrisoare, el i-a lăsat datele de contact. Laura s-a gândit să îl sune în timpul emisiunii ca să poată vorbi cu el la telefon măcar.

“Vorbește că poți să faci o cerere”, i-a zis Delia.

“Și dacă e Khaled?”, a spus Laura.

Fetele s-au uitat pe adresa de la cutie și au aflat că Matei e din Voluntari. Se pare că cei din emisiune au apelat numărul de telefon care părea al lui Matei, dar avea telefonul închis.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 mai 2024. Antonia, copleșită de lacrimi și frică în relația cu Cristian. “Mă lovește realitatea peste față "

Laura i-a transmis un mesaj lui Matei în timpul emisiei, spunând că îl așteaptă să intre în casa Mireasa.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 22 mai 2024. Elena și Valentin au împlinit o lună de relație. Ce surpriză neașteptată i-a făcut Valen... Mireasa sezonul 8. Horia a lansat piesa despre povestea trăită cu Madi înainte de Mireasa. În ce ipostaze apare fata în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x