Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 22 mai 2024. Elena și Valentin au împlinit o lună de relație. Ce surpriză neașteptată i-a făcut Valentin Elenei

Elena și Valentin au împlinit o lună de relație și și-au făcut surprize unul celuilalt pe terasă.

colaj valentin si elena Galerie
Elena i-a pregătit pe terasă o inimă foarte mare roșie pe care a lipise fotografii cu ei. Cei doi au dansat la lumina lumânărilor și s-au sărutat. | A1

Elena i-a pregătit pe terasă o inimă foarte mare roșie pe care a lipise fotografii cu ei. Cei doi au dansat la lumina lumânărilor și s-au sărutat.

Valentin i-a spus Elenei că are emoții și că se simte copleșit de toată surpriza. I-a spus Elenei că e foarte frumoasă și că se bucură că au împlinit o lună de relație.

Elena și Valentin au împlinit o lună de relație

El a ținut să îi reamintească Elenei că e nevoie de răbdare și determinare pentru ca o relație să funcționeze și că pot depăși împreună orice moment dificil.

Elena i-a pregătit pe terasă o inimă foarte mare roșie pe care a lipise fotografii cu ei. Cei doi au dansat la lumina lumânărilor și s-au sărutat.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 mai 2024. Maria și Ștefan, nesiguranțe în cuplu. "E doar atracție fizică sau nu?". Ce a răspun Ștefan

Cei doi îndrăgostiți au servit câte un pahar de șampanie și au mâncat tiramisu. Elena i-a

“Poate câteodată nu îți arăt tot ce simt, dar să știi că simt. (…) Îmi doresc să înțelegi și să fim noi bine. Restul lumii nu mai contează”, a mai zis Valentin.

Apoi a venit momentul ca Valentin să o surprindă pe Elena. A lipit și el ce poze aveau împreună și i-a dăruit un buchet de flori.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 mai 2024. Antonia, copleșită de lacrimi și frică în relația cu Cristian. “Mă lovește realitatea peste față "

Surpriza serii a fost faptul că Valentin i-a scris o poezie Elenei, iar acest lucru a impresionat-o foarte tare.

În timpul emisiei, Valentin și Elena au răspuns că și-ar dori să se căsătorească dacă totul merge bine în relația lor până la final. Doamna Floarea a zis că i-ar plăcea doi nepoței gemeni.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Antonia a avut o discuție aprinsă cu doamna Daniela. Ce i-a cerut mama iubitului ei

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 22 mai 2024. Maria și Ștefan, nesiguranțe în cuplu. "E doar atracție fizică sau nu?". Ce a ră... Mireasa sezon 9, 22 mai 2024. Laura are un admirator secret. Despre cine crede că e vorba. Ce cadouri i-a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x