Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 22 mai 2024. Antonia, copleșită de lacrimi și frică în relația cu Cristian. “Mă lovește realitatea peste față "

Mireasa sezon 9, 22 mai 2024. Antonia, copleșită de lacrimi și frică în relația cu Cristian. “Mă lovește realitatea peste față "

colaj cristian si antonia Galerie
Antonia i-a spus că l-a analizat mult și știe că nu o să o dezamăgească și că totul depinde de cum reacționează ea. | A1

Antonia are sentimente puternice pentru Cristian, dar îi e frică să și le exprime pentru că se gândește că nu ar primi un răspuns pe măsură de la Cristian.

“Îmi e frică de firea umană, de cum funcționează creierul nostru de om. (…) Când primim prea mult ni se pare neinteresant”, a zis Antonia.

“Te-am dezamăgit cu ceva?”, a întrebat-o Cristian, iar Antonia i-a răspuns negativ.

Antonia a plâns din cauza fricilor pe care le are

Antonia are sentimente puternice pentru Cristian, dar îi e frică să și le exprime pentru că se gândește că nu ar primi un răspuns pe măsură de la Cristian.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Albert și Adriana au luat micul dejun "ca un cuplu proaspăt mutat împreună". Ce a spus Albert

Antonia i-a spus că l-a analizat mult și știe că nu o să o dezamăgească și că totul depinde de cum reacționează ea.

“O să vedem ce va fi. Asta e cel mai important. Și mie îmi mai joacă mintea feste, dar știu că este o dorință și este un foc interior care este acolo și pe-ăla nu mi-l poate fura nimeni”, i-a transmis Cristian.

Antonia era mistuită și de incertitudine. Voia să știe de ce el s-ar gândi că ea nu poate fi potrivită pentru el. Concurenta a vrut să afle care e concluzia lui Cristian.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Antonia a avut o discuție aprinsă cu doamna Daniela. Ce i-a cerut mama iubitului ei

Antonia a decis că nu contează pentru ea ce spune lumea din jurul lor atâta vreme cât ea îl simte aproape pe Cristian. Ea a mai completat că îl simte pe Cristian ca pe o persoană carre descoperă lucruri noi.

“Dar te simt și ca pe un om care duce o luptă interioră”, a mai zis Antonia.

Cei doi concurenți au vorbit și despre un posibil inel de logodnă și felul în care Antonia și-ar dori ca inelul să reprezinte o promisiune.

Chiar dacă iubitul ei i-a oferit atâtea asigurări, Antonia simțea totuși o nesiguranță și o îngrijorare.

“Mă lovește realitatea peste față și nu-mi place, cum ești tu”, a zis Antonia în timp ce începuse să plângă.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 21 mai 2024. Elena și Delia, conflict care a degenerat și a stârnit controverse. “Nu mai pot cu ființa asta”

În timpul emisiei live, Antonia a zis să îi e frică de mai multe lucruri, mai ales că simte ceva atât de profund pentru Cristian într-un timp atât de scurt.

Concurenta a mai zis că îi e teamă și de faptul că ar putea ca relația lor să nu meargă și ea ar putea rămâne cu inima frântă.

Simona i-a explicat că această frică din corpul ei îi dă o starea apăsătoare și nu e bine pentru ea. Cristian a zis că nu se gândește la lucrurile astea și că doar trăiește momentul.

Mireasa, sezon 9. Maria, fosta iubită a lui Cristian, vrea să intre în casă: „Mă duc să fac dreptate”. Ce mesaj i-a tran... Mireasa sezon 9, 22 mai 2024. Maria și Ștefan, nesiguranțe în cuplu. "E doar atracție fizică sau nu?". Ce a ră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x