Antena Căutare

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman după problemele cu soțul. Fosta concurentă trece prin momente dificile

Problemele continuă pentru Maria Roman, după ce soțul ei a fost dat dispărut. Fosta concurentă de la Mireasa nu a mai spus nimic despre întreaga situație, dar a postat o melodie prin care dă de înțeles că suferă.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman după problemele cu soțul. Fosta concurentă trece prin momente dificile Galerie
Problemele continuă pentru Maria Roman, după ce soțul ei a fost dat dispărut. Fosta concurentă de la Mireasa nu a mai spus nimic despre întreaga situație, dar a postat o melodie prin care dă de înțeles că suferă. | Antena 1

Maria Roman s-a căsătorit și recent a devenit mamă, iar lucrurile păreau să meargă foarte bine pentru ea. Iată că un necaz i-a dat peste cap liniștea familiei.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman după problemele cu soțul. Fosta concurentă trece prin momente dificile

Pe 16 aprilie 2024, soțul Mariei, Gheorghe Munteanu, a fost dat dispărut. Fosta concurentă a reclamat faptul că nu mai poate da de bărbatul iubit și a alertat rudele, care nici ele nu au putut lua legătura cu el. Astfel, a cerut ajutorul internauților pentru a îl găsi și, ulterior a mers la Poliție.

Bărbatul plecase să aducă o mașină din Franța și se afla pe o autostradă din Germania când a vorbit ultima dată cu Maria.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Unul dintre cele mai iubite cupluri de la Mireasa s-ar fi despărțit. Cum s-au dat de gol

La scurt timp după ce au lansat anunțul prin care cereau informații despre Gheorghe Munteanu, apropiații celor doi au șters postarea.

Maria a dat de înțeles că acesta ar fi fost găsit, dar nu a apucat să vorbească cu tatăl fiului ei. Se pare că bărbatul ar fi arestat în Germania, scrie Spynews, care citează surse.

Potrivit unor surse Antena Stars, Maria Roman și familia ar fi angajat deja avocați care să se ocupe de cazul lui.

Nu se știu mai multe informații, cert este că tânăra suferă. Ea a postat o melodie cu versuri puternice:

”Suflet, petale, din flori stamine rare
Unde e nectarul, a zeilor chemare?
Totu-i alb și negru, iar tu aveai culoare
De unde atâta supărare?

E de la dela, e de la dela
E de la inimile care s-au oprit un timp și-ating tăcerea
E de la dela
De la săruturile mult mai dulci ca mierea

E de la dela, e de la dela
E de la inimile care s-au oprit un timp și-ating tăcerea
E de la dela
De la săruturile mult mai dulci ca mierea”, sunt versurile din melodia Andiei, De la dela, pe care Maria Roman le-a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram.

Citește și: Mireasa sezonul 1. Florin, fratele lui Cristian Șonea, s-a căsătorit cu Alina, fata care i-a trimis un mesaj în emisiune

Mireasa sezonul 1. Florin, fratele lui Cristian Șonea, s-a căsătorit cu Alina, fata care i-a trimis un mesaj în emisiune... Eliza, fosta concurentă a sezonului 9 Mireasa, răsfățată cu flori. Imaginea care a atras atenția fanilor emisiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x