Antena Căutare

Mireasa sezonul 4, 2 octombrie 2021. Ce concurentă a părăsit casa Mireasa. Doamna Lenu a izbucnit în lacrimi

Băieții au votat în Gala din 2 octombrie o fată care să plece acasă. Concurenții nu au stat prea mult pe gânduri și au nominalizat toți o singură fată, care a părăsit și casa Mireasa.

simona-gherghe Galerie
Băieții au votat în Gala din 2 octombrie o fată care să plece acasă. | Antena 1

Gala din 2 octombrie a fost una plină de surprize și cu momente de-a dreptul spectaculoase. Concurenții au avut parte de noi provocări, însă cel mai greu moment al zilei a pus presiune pe toată lumea

Băieții au fost nevoiți să trimită o fată acasă, iar decizia a fost una extrem de grea. Deși au legat foarte multe relații de prietenie cu toate concurentele din casă, una dintre acestea a părăsit casa Mireasa.

Ce fată a fost eliminată din casa Mireasa în Gala din 2 octombrie 2021

Concurenții au votat fără ezitare și au luat o decizie importantă în această sămbătă. Aceștia au votat că Anca să fie cea care pleacă acasă în Gala din 2 octombrie 2021.

Simona Gherghe a fost cea care a anunțat-o pe concurentă că trebuie să își facă bagajele. Tânăra a părăsit platoul Mireasa cu lacrimi în ochi. De asemenea, doamna Lenu nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns.

Citește și: Mireasa sezonul 4, 2 octombrie 2021. Petrică și Ela s-au sărutat, după ce concurentul a spus că se simte atras de Raluca

Mai mult decât atât, doamna Lenu l-a certat pe Victor pentru alegerea pe care a făcut-o de data aceasta.

Ce fată au nominalizat băieții pentru a pleca din competiția sezonului 4 Mireasa

După ce Simona Gherghe a spus clasamentul din Gala de pe 2 octombrie, băieții au fost nevoiți să voteze o fată care va trebui să părăsească casa Mireasa. Aceștia trebuie să aleagă dintre Anca, Maria, Ela, Andrada și Raluca.

Ana, Alina și Adelina s-au aflat în topul publicului, motiv pentru care au imunitate, iar băieții nu le pot vota. Tensiunile și emoțiile și-au făcut apariția încă din primele clipe, iar concurenților le-a fost foarte greu să facă o alegere.

Citește și: Mireasa sezonul 4, 2 octombrie 2021. Concurenții au avut parte de prima noapte împreună. Cum au fost surprinși Andrada și Victor

Alexandru a fost cel care a decis să o voteze pe Anca. Marius a votat Anca. Victor a decis să voteze Anca, iar Petrică a votat-o spre eliminare pe Anca. Seba a votat-o pe Anca. Ion a decis să voteze Anca. Anca fiind cea care a obținut 7 voturi din partea colegilor ei.

Cum arată clasamentului publicului prezentat în Gala Mireasa din 2 octombrie 2021

Clasamentul din această sâmbătă a fost unul de-a dreptul surprinzător pentru toată lumea. Publicul a început să cunoască fiecare concurent în parte și a urmărit în amănunt fiecare moment din emisiune.

În această gală am avut parte și de o surpiză în clasamentul mamelor. Cea mai votată de public a fost doamna Rodica.

Cum arată clasamentul fetelor în Gala Mireasa 2 octombrie 2021

1. Ana

2. Alina

3. Adelina

Amalia are imunitate pentru că se află de o săptămână în casa Mireasa.

Cum arată clasamentul băieților în Gala Mireasa 2 octombrie 2021

1. Alexandru

2. Marius

3. Victor

Mireasa sezonul 4, 2 octombrie 2021. Petrică și Ela s-au sărutat, după ce concurentul a spus că se simte atras de Raluca... Mireasa sezon 4, 2 octombrie 2021. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x