Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Alexandra Ghioca și-a schimbat look-ul. Cum arată acum fosta iubită a lui Cosmin

Alexandra Ghioca a fost foarte apreciată în casa Mireasa, atât de băieți, cât și de mame și fete. Pentru comportamentul ei elegant și atitudinea degajată, fata s-a făcut remarcată din primele minute în casa Mireasa. 

Mireasa, sezonul 5. Alexandra Ghioca și-a schimbat look-ul. Cum arată acum fosta iubită a lui Cosmin Galerie
Alexandra Ghioca și-a schimbat look-ul | Instagram

După ce a anunțat că s-a despărțit de Cosmin și a plecat la Brăila, acum Alexandra se pare că are alte planuri cu viața ei și a decis să înceapă cu o schimbare de look.

Alexandra Ghioca și-a schimbat look-ul

Tânăra și-a pozat transformarea și a urcat pozele pe Instagram.

Tânăra obișnuiește să-și țină fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei și așa cum i-a obișnuit, nu aveam cum să-i lase fără să le arate transformarea ei. Alexandra și-a deschis mai mult nuanța părului și și-a făcut un breton mai lung.

Fosta concurentă din casa Mireasa a fost rapid complimentată de fani, care i-au spus că îi stă foarte bine și că este o femeie superbă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Cum arată Alexandra Ghioca, la plajă în costum de baie

Alexandra Ghioca s-a pozat la plajă, într-o ipostază de vis, într-un costum de baie, care i-a pus în evidență silueta. Cum a arătat.

Alexandra, fosta iubită a lui Cosmin Preda de la Mireasa, a mers la plajă și s-a pozat într-un costum de baie care i-a pus în evidența silueta. Fosta concurentă a arătat foarte bine și a demonstrat acest lucru.

Alexandra Ghioca a împărtășit cu fanii ei o serie de imagini cu ea de la plajă, în costum de baie, iar internauții au ținut să-i scrie mai multe mesaje prin care au felicitat-o pentru atenția pe care o oferă aspectului fizic.

Aceasta este foarte activă pe rețelele de socializare și le arată prietenilor virtuali crâmpeie din activitățile sale de zi cu zi. Iată cum s-a fotografiat la plajă și cât de bine arată Alexandra Ghioca pe Instagram.

Cosmin de la Mireasa, sezonul 5, spune că fosta lui iubită, Alexandra, cu care se și mutase împreună după eliminarea lor din casa Mireasa, l-ar fi mințit că e gravidă, întinzându-și sânge pe mână ca și când s-ar fi tăiat pentru a-l constrânge pe bărbat să îi mai ofere o șansă.

Mireasa sezon 4. Ela și Petrică au fost nași de botez. Cum au apărut la eveniment... Mireasa, sezonul 5. Lucy și Larisa se distrează de minune împreună. Cum s-au fotografiat cele două...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x