Antena Căutare

Mireasa, sezonul 7. Hatice și Mihai au împlinit 5 luni de relație. Ce mesaj a transmis tânăra pe rețelele sociale

Hatice și Mihai, concurenții din sezonul 7 Mireasa, au împlinit 5 luni de relație. Tânăra i-a transmis un mesaj emoționant soțului său. Iată ce a publicat pe rețelele sociale.

Colaj cu Hatice și Mihai în Finala sezonului 7 Mireasa Galerie
Hatice și Mihai, concurenții din sezonul 7 Mireasa, au împlinit 5 luni de relație | Antena 1

Mihai și Hatice sunt mai fericiți ca niciodată la mai bine de o săptămână de la ieșirea din casa sezonului 7 Mireasa. Cei doi au pășit împreună în fața ofițerului stării civile în Marea Finală a show-ului matrimonial, unde au spus un mare „DA”.

Deși n-au câștigat premiul, concurenții au plecat acasă cu planuri mari de viitor și bucuroși că s-au găsit unul pe celălalt. De-a lungul emisiunii, aceștia au reușit să-i cucerească pe telespectatori cu felul lor carismatic și relația frumoasă.

Povestea lor de iubire a început în casa sezonului 7 Mireasa, unde și-au dat seama că sunt suflete pereche. Mai mult, aceștia s-au bucurat din plin de momentele petrecute în competiția show-ului matrimonial, chiar dacă au avut parte și de mici „obstacole” în cuplul lor.

Ce a publicat Hatice din sezonul 7 Mireasa pe Instagram. Declarație de dragoste pentru Mihai la 5 luni de relație

Articolul continuă după reclamă

Hatice a devenit destul de activă pe contul de Instagram, după Finala sezonului 7 Mireasa. De curând, tânăra și-a dorit să le dea susținătorilor săi o veste. Aceasta a anunțat că pe data de 17 iulie 2023 a făcut 5 luni de relație alături de Mihai.

Concurenta show-ului matrimonial a publicat o imagine înduioșătoare de la cununia civilă din emisiune alături de un mesaj emoționant.

Citește și: Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Ce au postat Mihai și Hatice după ce au pierdut la mustață marele premiu

„Te-ai transformat în dorința mea fără să bănuiești. Îi mulțumesc destinului de milioane de ori pentru că visul meu s-a făcut aievea și ai devenit o realitate frumoasă în viața mea de zi cu zi”, a scris ea, vizibil fericită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mihai nu s-a putut abține și i-a răspuns soției sale la declarația de dragoste.

„Dorințele se îndeplinesc bebe! Vom lupta împreună pentru îndeplinirea lor! Te iubesc”, a fost mesajul lui.

De asemenea, postarea a generat mai bine de 1.000 de like-uri și multe reacții pozitive din partea susținătorilor.

Citește și: Mireasa, sezonul 7. Hatice și mama ei, imagini emoționante la Capriciile Iubirii. Ce detalii copleșitoare a scos la iveală femeia

„Să fiți fericiți, dragilor! Visul tău a devenit realitate pentru că ești un om minunat, Hatice. Un suflet mare care dăruiește tot și când dăruiești tot primești tot. Să vă iubiți toată viața”, „La mulți ani fericiți împreună ❤️”, „Multă fericire, iubire și mulți ani împreună, dragii mei ❤️!” sau „Toată fericirea și iubirea din Univers în casa voastră să fie ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Un lucru este cert, Hatice și Mihai formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale sezonului 7 Mireasa. Cei doi au atras atenția publicului cu sinceritatea și bunătatea lor, ca alți concurenți din casa show-ului matrimonial.

În Marea Finală a emisiunii, Hatice și Mihai au fost votați intens de telespectatori, însă au obținut locul 2. Astfel, Maria și Antonio au câștigat marele premiu din sezonul 7 Mireasa, având cele mai multe voturi din partea susținătorilor.

Dani și Daiana de la Mireasa sezonul 7, ipostazele în care s-au fotografiat la piscină. Ce mai fac și cât de fericiți su... Anemona de la Mireasa sezonul 7, în cele mai sexy ipostaze la piscină. Cum a apărut în costum de baie și ce mai face în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Citește și
x