Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 26 septembrie 2023. Madi și Sergiu s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu: ”Te ador”

Madi și Sergiu de la Mireasa sezonul 8 s-au sărutat. Tinerii au dorit să păstreze momentul doar pentru ei, așa că le-au mărturisit doar doamnei Maria și lui Adrian.

Mireasa sezonul 8, 26 septembrie 2023. Madi și Sergiu s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu: ”Te ador” Galerie
Madi și Sergiu de la Mireasa sezonul 8 s-au sărutat. Tinerii au dorit să păstreze momentul doar pentru ei, așa că le-au mărturisit doar doamnei Maria și lui Adrian. | Antena 1

Ceilalți concurenți au aflat în emisia live din 26 septembrie 2023 despre sărutul lor. Madi și Sergiu s-au declarat un cuplu, în aplauzele tuturor.

Madi și Sergiu s-au săruta. Cei doi formează un cuplu: ”Te ador”

Sergiu și Madi s-au sărutat. După ce s-au jucat pe terasă, cei doi au petrecut timp împreună și în casa Mireasa. Deși cu doar câteva momente înainte, fata îi spunea să nu o sărute, curând asta se întâmpla.

Tinerii s-au mușcat, pupat și ținut în brațe. ”Promit că nu o să-ți mai dau drumul niciodată”, i-a spus Sergiu după ce s-au sărutat. Cei doi au continuat să se țină în brațe și să se sărute.

”Sper să fii albinuța mea pentru toată viața. Măi, albinuțo, te ador”, i-a mai zis el. ”Și eu te ador”, i-a răspuns Madi, după ce i-a transmis că nu mai doarme la noapte.

Întrebați dacă formează un cuplu, Madi și Sergiu au răspuns afirmativ. ”Da, sunt îndrăgostit de Madi”, a spus el. ”Poate ți se pare, dacă ai mai spus că ai fost”, a afirmat concurenta.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Doamna Anina spune că se ”simte ușurată” după ce Bia și Robert au declarat că sunt în cunoaștere

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Anunțul pe care Daiana și Dani de la Mireasa l-au făcut recent în mediul online. Fanii acestora nu s-au așteptat la acea... În ce ipostază tandră s-a pozat Alexandra Ghioca de la Mireasa alături de partenerul ei. Cât de frumoși sunt împreună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x