Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 30 august 2023. Robert le-a cunoscut pe fete. Ce au discutat tinerii și cum a fost blind date-ul cu Cosmina

Robert de la Mireasa sezonul 8 le-a cunoscut pe concurente în ediția din 30 august 2023. Cele opt tinere au spus ce părere și-au făcut despre el, după ce au urmărit imaginile de la prezentare.

madi, robert si anina de la mireasa sezon 8 Galerie
Robert de la Mireasa sezonul 8 le-a cunoscut pe concurente în ediția din 30 august 2023. Cele opt tinere au spus ce părere și-au făcut despre el, după ce au urmărit imaginile de la prezentare. | Antena 1

Robert de la Mireasa sezonul 8 le-a cunoscut pe concurente. Cele opt tinere au spus ce părere și-au făcut despre el, după ce au urmărit imaginile de la prezentare.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Unde s-au stabilit și din ce fac bani Mihai și Hatice. Tinerii au povestit cum e viața în doi

Robert le-a cunoscut pe fete. Ce au discutat tinerii și cum a fost blind date-ul cu Cosmina

Robert a intrat cu emoții în casa Mireasa sezonul 8. Acesta le-a impresionat pe tinerele concurente.

”Mi s-a părut că ești destul de matur pentru vârsta ta după felul în care ai vorbit. Ești un băiat frumos, ai ochi frumoși”, a zis Bogdana.

”Pari o persoană foarte ambițioasă, matur. Îmi place acest aspect”, a afirmat Andreea.

Bianca i-a zis că are nevoie de un antrenor personal, să mai pună câteva kilograme. Daria i-a urat baftă. ”Pare un băiat foarte așezat, cuminte și seamănă foarte bine cu doamna Anina”, a punctat și Ana.

Madi: ”Mi se pare un băiat echilibrat, sincer, calm. Și nu știu, și eu am nevoie de antrenor”.

”Îmi formasem o părere despre el, acum mi-am schimbat-o”, a declarat Cosmina, cu care a avut un blind date.

Robert și Cosmina au avut o întâlnire pe nevăzute

Tinerii au discutat despre meseriile pe care le au. ”Ești și modest”, a punctat concurenta, după ce Robert i-a transmis că ar trebui să-l vadă în realitate.

”Mi l-aș imagina așa mai grăsuț. 1,80 e cam micuț”, a zis Cosmina la testimonial. Ea nu a fost impresionată nici de faptul că Robert a avut mai multe joburi.

”Mi-ar fi plăcut să aibă un job stabil.”, a mai comentat fata. Concurentul i-a mărturisit că nu e statornic nici în relații.

Robert a fost deranjat că tânăra l-a întrebat ce îi poate oferi. Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ce legătură există între Cosmin Munteanu de la Mireasa 6 și Daniel, noul concurent din sezonul 8

Inimioara de la Mireasa și soțul ei, imagini din luna de miere. Unde au decis să meargă și ce a apărut pe contul ei de I... Mireasa sezonul 8, 30 august 2023. Bogdan le-a cunoscut pe fete. Ce l-au întrebat și cum a fost blind date-ul cu Bianca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x