Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 12 martie 2024. Ploaie de amenzi în casa băieților. De ce au fost sancționați tinerii

Ploaie de amenzi în casa băieților. Aceștia au încălcat regulamentul și au acumulat amenzi de 500 de lei din bugetul comun.

Mireasa sezonul 9, 12 martie 2024. Ploaie de amenzi în casa băieților. De ce au fost sancționați tinerii Galerie
Ploaie de amenzi în casa băieților. Aceștia au încălcat regulamentul și au acumulat amenzi de 500 de lei din bugetul comun. | Antena 1

Tensiuni între băieți după ce mai mulți dintre ei au încălcat regulamentul. Tinerii au discutat fără să-și pună lavalierele.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 11 martie 2024. Scene greu de privit cu Liviu la party. Ce i-a zis mama Viorica văzându-l afectat de ”suc”

Mireasa sezonul 9, 12 martie 2024. Ploaie de amenzi în casa băieților. De ce au fost sancționați tinerii

Prima amendă primită de băieți, respectiv de Cristian, Valentin, Alexandru și Albert, a fost primită pentru că au vorbit fără lavaliere în baie.

Este vorba despre 200 de lei din bugetul comun. Însă nu este prima, căci și Liviu avea 200 de lei amendă. La cererea lui Albert, a primit și Cristian amendă 100 de lei, pentru că a fost prezent la discuția din baie, fără să aibă lavaliera pusă.

Asta înseamnă un total de 500 de lei din bugetul lor, care este 1800 în casa băieților de la Mireasa.

Albert, Alexandru și Valentin stăteau de vorbă în living, când Cristi cobora. Au sărit imediat pe el, să meargă și să își pună lavaliera. S-au liniștit când au văzut că el respecta regulamentul.

Însă Cristian i-a auzit și l-a mustrat pe Albert fiindcă a cerut producției amendă și pentru el, după episodul din baie. ”O să ajungem să ne mâncăm între noi”, a zis fiul doamnei Daniela.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Antonia, tăioasă cu bunicul ei după ce acesta l-a mustrat pe Valentin: ”Doamne. Poți să te oprești?”

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 9. Mama Andradei a sunat la Capriciile Iubirii după ce Iuliana a jignit-o pe fiica sa

Mireasa sezonul 9. Antonia, tăioasă cu bunicul ei după ce acesta l-a mustrat pe Valentin: ”Doamne. Poți să te oprești?”... Mireasa sezonul 9, 12 martie 2024. Valentin a păstrat biletul de la fosta iubită. Cum a reacționat Antonia când l-a găsi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x