Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 2 februarie 2024. Cine e Cristi, noul concurent, și ce poveste are. A povestit totul cu zâmbetul pe buze

Cristi este noul concurent de la Mireasa sezonul 9. Iată ce poveste are tânărul.

colaj de imagini cu cristi de la mireasa sezonul 9 Galerie
Cristi este noul concurent de la Mireasa sezonul 9. Iată ce poveste are tânărul. | Antena 1

Vesel și glumeț, Cristi a pășit în casa Mireasa și s-a lăsat descoperit de restul concurenților. Băieții s-au bucurat să-l revadă.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 2 februarie 2024. Fetele și mamele au făcut nominalizări. Doi concurenți au fost eliminați!

Cine e Cristi, noul concurent, și ce poveste are. A povestit totul cu zâmbetul pe buze

Cristi are 26 de ani, este din Oradea. Își împarte timpul între muzică și ferma părinților. În timpul liber cântă la saxofon, la evenimente. În timpul săptămânii, de luni până vineri, îi ajută pe părinții lui la fermă.

Locuiește cu părinții, muncește de la 18 ani. După ce a terminat liceul, a început să meargă la evenimente. ”Îmi place să muncesc. Am muncit ca șofer și orice meserie. Nu îmi e rușine. Sunt instrumentist, cânt la saxofon, instrumentul meu de bază. La Liceul de Arte am terminat canto popular. După m-am mutat la instrument clasic.”, a spus el.

Cristi a afirmat că la Mireasa a venit ”pentru fete”: ”Am venit pentru fete, să cunosc și eu pe cineva. Am venit să ne distrăm, că vedem ce va fi va fi, ce nu o fi n-o fi, asta e. Trebuie să le cunosc pe toate, n-am din astea. Că e urâtă, că e grasă, că e slabă, fie cum o fi, de treabă să fie. Ar trebui să fie ca mine, mă simt așa de modă veche pe lângă alții de vârsta mea.”

Citește și: Mireasa sezonul 9, 2 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Aleasa inimii lui ar trebui să fie gospodină, de casă, harnică, să știe ce vrea, muncitoare, să fie împreună la bine și la greu. Cel mai mult la o fată îl interesează caracterul, să fie sociabilă, deschisă, să o simtă ca fiind ce trebuie. Așa că nu contează cum arată.

Nu ar accepta o femeie cu copil sau care a făcut videochat. Îi plac copiii, însă nu se simte pregătit pentru a avea grijă de unul.

Familia lui Cristi e una modestă, de la țară, cu animale. Părinții au muncit de la vârste fragede. Și-ar dori o relație ca a lor.

”S-au certat, s-au certat rău de tot, a doua zi nu mai aveau nicio treabă”, a povestit el.

A avut două relații serioase, ambele de doi ani. Cu a doua iubită a locuit, însă lucrurile nu au mers cum își doreau ei. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 1 februarie 2024. Cristian spune că a făcut videochat. Ce părere are mama lui, doamna Daniela, despre asta

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 2 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa sezonul 5. Alina și Valentin, prima apariție televizată alături de fiul lor. Ce „pont” le-a dat Gabriela Cristea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x