Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Albert și Adriana au luat micul dejun "ca un cuplu proaspăt mutat împreună". Ce a spus Albert

Adriana și Albert s-au bucurat de dimineață și de micul dejun împreună.

colaj albert si adriana Galerie
Albert a venit la bucătărie în casa fetelor în timp ce Adriana mânca, iar Adriana a fost foarte serviabilă și i-a oferit lui Albert din micul dejun pe care îl pregătise. | A1

Albert a venit la bucătărie în casa fetelor în timp ce Adriana mânca, iar Adriana a fost foarte serviabilă și i-a oferit lui Albert din micul dejun pe care îl pregătise.

Albert a cerut mai întâi să guste din mâncarea ei să vadă dacă îi place și abia apoi i-a zis că dorește și el să mănânce cu ea.

Albert și Adriana, în tachinări la micul dejun

Adriana a pregătit micul dejun pentru amândoi și au mâncat împreună în bucătărie. Adriana i-a făcut sandvișuri cu unt și cu ardei, iar Albert a prăjit pâinea.

Albert a venit la bucătărie în casa fetelor în timp ce Adriana mânca, iar Adriana a fost foarte serviabilă și i-a oferit lui Albert din micul dejun pe care îl pregătise.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 21 mai 2024. Adriana a rămas singură cu băieții în casa fetelor. Ce interacțiune a fost între ea și Ștefan

Între timp, Albert și-a făcut cafea și a zis că vrea mai întâi o singură felie, tachinând-o pe Adriana că vrea mai întâi să încerce experimentele pe care le face ea în bucătăre.

“De obicei puneam roșii. Vezi că am pus multă sare pe aia”, a zis Adriana râzând în timp ce Albert gusta.

După ce Adriana i-a văzut grimasele lui Albert, i-a zis să nu mai mănânce dacă nu îi place, dar Albert a zis că e bun.

“E bun, își face treaba”, a zis Albert.

“N-ai încotro că n-ai altceva”, i-a zis Adriana.

Adriana îl tachina și spunea că o enervează, dar în același timp l-a întrebat daca mai vrea să îi facă sanvișuri și el a răspuns afirmativ.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 21 mai 2024. Maria și Ștefan, discuție aprinsă despre gelozie. “Dacă ești afemeiat, îți cauzi scuze”

Albert a mai adus pâine și a pus-o la prăjit.

“Nesuferitule, hai că mănânc și eu”, a zis Adriana.

“Am adus pâinea pentru tine”, i-a zis Albert râzând.

“Hai că îți mai fac una, dar ți-o fac bombă pe-asta”, a spus Adriana.

Albert s-a bucurat că a mânct bine, iar Adriana i-a zis că a avut noroc cu ea că i-a pregătit micul dejun xă altfel nu mânca.

“Cu plăcere, Albert”, a zis Adriana.

“Te-am ajutat. (…) Mulțumesc, chiar au fost foarte bune”, a recunoscut Albert.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Antonia a avut o discuție aprinsă cu doamna Daniela. Ce i-a cerut mama iubitului ei

În platou, domana Raluca a spus că cei doi păreau ca un cuplu proaspăt mutați împreună care își pregătesc micul dejun dimineața în pijamale.

Albert și Adriana au susținut că nu se întâmplă nimic între ei și că nu îi leagă mai mult de o prietenie.

Mireasa sezonul 9. Antonia a avut o discuție aprinsă cu doamna Daniela. Ce i-a cerut mama iubitului ei... Mireasa, sezon 9. Maria, fosta iubită a lui Cristian, vrea să intre în casă: „Mă duc să fac dreptate”. Ce mesaj i-a tran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x