Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 21 mai 2024. Adriana a rămas singură cu băieții în casa fetelor. Ce interacțiune a fost între ea și Ștefan

Adriana le-a zis băieților că nu au făcut curățenie la fel de bine cum ar fi făcut, ele fetele, iar fetele s-ar putea să se supere când se vor întoarce.

colaj adriana si stefan Galerie
Adriana le-a zis băieților că nu au făcut curățenie la fel de bine cum ar fi făcut, ele fetele, iar fetele s-ar putea să se supere când se vor întoarce. | A1

Adriana a ales să rămână în casa fetelor deși băieții au făcut schimb de case. Adriana a rămas cu băieți pentru că spunea că în casa băieților nu ar fi avut suficiente paturi pe care să le împartă cu restul fetelor.

Adriana, interacțiune cu Ștefan cu lavalierele închise

Băieții au rugat-o pe Adriana să ceară un joc de table pentru băieți. Băieții au primit ce au cerut, iar Adriana a fost cu ochii pe ei în încercarea de a învăța cum să joace table, dar de fapt era cu ochii la Albert.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 21 mai 2024. Antonia, la capătul puterilor în relația cu Cristian. "Mai bine luăm distanță". Ce decizie au luat

Adriana le-a zis băieților că nu au făcut curățenie la fel de bine cum ar fi făcut, ele fetele, iar fetele s-ar putea să se supere când se vor întoarce.

Liviu a observat acest lucru și i-a atras atenția Adrianei. Între timp, Adriana îi spunea lui Albert că trișează. Mai târziu, după ce a terminat jocul cu Valentin, s-a dus în spatele Adrianei și o tachina, îi punea mâna pe păr.

Adriana încerca să stea liniștită și să îl ignore la început. În timp ce fetele stăteau liniștite în casa băieților, pe ecran a apărut o sancțiune pentru Adriana și Ștefan care au interacționat atunci când li s-au shcimbat bateriile la lavalieră.

Citește și: Mireasa sezon 9, 20 mai 2024. Cristina, copleșită de dorul pentru Alexandru. Ce mesaj vocal i-a transmis iubitul ei

Se pare că au văzut doar cei din echipa Mireasa, dar camerele nu au înregistrat. Ștefan și Adriana susțin că ei nu au discutat când aveau lavalierele oprite. În schimb, Ștefan a spus că doamna Mariana l-a întrebat ceva, iar el i-a smenalizat că nu poate răspunde până când nu poate porni lavaliera.

Între timp, Maria a rămas uimită, dar a așteptat să se întâlnească cu Ștefan pentru a vorbi.

“Eu țin să îi zic Mariei să nu își facă griji în privința asta”, i-a transmis Adriana Mariei.

Adriana și Albert s-au tachinat, deși au oprit cunoașterea acum ceva vreme. Adriana nu a cerut să meargă în casa băieților acolo unde erau fetele pentru că ea a crezut că băieții se vor întoarce în casa lor.

“Dacă toate fetele se duc într-un loc, tu vrei să stai cu iubiții lor în altă casă?”, i-a zis Maria Adrianei.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Elena face acuzații grave la adresa Antoniei și a lui Cristian. Ce s-a întâmplat."M-am săturat de sevrajul lor"

Maria era revoltată, deși râdea. I-a zis că i-ar fi plăcut să fi fost și ea cu ele în casa băieților pentru că ele s-au distrat.

Adriana a zis că nu vrea să dea nicio explicație și că i-a plăcut să rămână la locul ei. Ionela i-a zis că se bucură că Adriana nu a venit cu fetele la schimbul de case pentru că s-a simțit mai bine fără ea.

Adriana a zis că poate fetele o consideră o concurență când vine vorba de relațiile lor.

Mireasa sezonul 9, 21 mai 2024. Antonia, la capătul puterilor în relația cu Cristian. "Mai bine luăm distanță"... Mireasa sezonul 9, 21 mai 2024. Maria și Ștefan, discuție aprinsă despre gelozie. “Dacă ești afemeiat, îți cauzi scuze”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x