Antena Căutare

Super Neatza cu Răzvan și Dani. Cum prepari cele mai gustoase vinete umplute cu carne. Rețeta pe care să o încerci toamna aceasta

Nicolai Tand a preparat vinete umplute cu carne de porc la Super Neatza cu Răzvan și Dani și a împărtășit secretele unui preparat delicios cu telespectatorii. Iată cum să te bucuri de sezonul vinetelor cu cea mai simplă rețetă!

Super Neatza cu Răzvan și Dani. Cum prepari cele mai gustoase vinete umplute cu carne. Rețeta pe care să o încerci toamna aceasta Galerie
Super Neatza cu Răzvan și Dani. Cum prepari cele mai gustoase vinete umplute cu carne. Rețeta pe care să o încerci toamna aceasta | Antena 1

Ca să faci o mâncare bună, ai nevoie de ingrediente pe măsură, susține cu tărie chef Nicolai Tand. Iar când vine vorba de carne, un lucru este cert: trebuie să fie proaspătă. Prospețimea dă gustul, textura și savoarea.

Secretul bucătarului de la Super Neatza pentru rețetele delicioase, cu care îi cucerește pe cei care le gustă, sunt măcelăriile pe care PENNY le are în magazine. Măcelării adevărate, cum le numește el, unde găsești carne de porc, pasăre și vită, pe care să le combini cum vrei în mâncăruri delicioase.

Cu ajutorul măcelarilor din magazinele Penny, chef Nicolai Tand a ales și carnea de porc pe care a folosit-o pentru a găti vinetele umplute. Iată cum să gătești preparatul pentru a ieși desăvârșit!

Citește și: Super Neatza cu Răzvan și Dani. Cum prepari cel mai delicios tartar de vită. Secretul lui chef Nicolai Tand

Rețeta de vinete umplute

În rândurile de mai jos regăsiți rețeta preparată de chef Nicolai Tand la Super Neatza de la Antena 1. Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente vinete umplute cu carne de porc:

  • 500 g carne de porc tocată
  • 2 vinete
  • 2 cepe
  • 3 roșii
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 500 g iaurt gras
  • 4 ouă
  • chimen măcinat

Mod de preparare vinete umplute cu carne de porc:

Se taie vânăta pe jumătate, pe lung, în formă de bărcuțe. Se scobește cam 1 cm din vânătă, scoatem mijlocul, astfel încât să facem loc pentru umplutură.

Vânăta scoasă din bărcuțe se trage la tigaie împreună cu ceapa și carnea. Se adaugă chimen, sare și piper.

Roșiile se taie cubulețe. Se scoate umplutura gătită din tigaie, într-un bol. Se adaugă roșiile și ouăle și se amestecă totul foarte, foarte bine.

Umplem vinetele cu această umplutură delicioasă care acum, datorită ouălor este și legată și adăugăm la cuptor cam 20-30 de minute. Se servește pe pat de iaurt asezonat cu pătrunjel. Lingura perfectă se gustă cu totul împreună. Poftă bună!

Pentru mai multă inspirație în bucătărie, dar și pentru a găsi locația magazinelor cu măcelărie din supermarket-urile Penny, puteți vizita penny.ro.

Citește și: Neatza cu Răzvan și Dani, 16 mai. Rețeta lui Nicolai Tand pentru pulpă de vițel marinată la grătar. Care e secretul marinatei

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x