Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani, 16 mai. Rețeta lui Nicolai Tand pentru pulpă de vițel marinată la grătar. Care e secretul marinatei

În cadrul ediției Neatza cu Răzvan și Dani din 16 mai, Nicolai Tand a pregătit o rețetă specială de pulpă de vițel marinată la grătar, pentru pofticioșii care vor să diversifice puțin meniul. Iată cum se prepară!

colaj foto neazta cu razvan si dani Galerie
Rețeta specială a lui Nicolai Tand pentru pulpă de vițel marinată la grătar | Antena 1

De ziua internațională a grătarului, Nicolai Tand a pregătit o surpriză pentru telespectatorii emisiunii Neazta cu Răzvan și Dani, difuzată pe 16 mai. Chef-ul a preparat pulpă de vițel marinată la grătar, explicând pas cu pas cum pregătește sosul special pentru marinată, dar și cum aduce savoarea în farfurie.

Citește și: Neatza cu Răzvan și Dani, 7 mai 2023. Rețeta de wrap cu pui a lui chef Nicolai Tand. Cum pregătești preparatul delicios

Rețeta delicioasă a lui Nicolai Tand pentru pulpă de vițel marinată la grătar

Nicolai Tand s-a aprovizionat și de această dată de la Penny, care are măcelărie proprie în locațiile sale, cu carne proaspătă. Simpaticul bucătar a precizat că personalul este dornit să ajute clienții cu alegerea produsului potrivit, un plus pentru a nu da niciodată greș cu o rețetă.

„Cea mai bună carne pentru rețeta pe care o vrei. E vorba de calitate. Am fost și azi la Penny pentru că îmi doream să va pregătesc pulpă de vițel marinată la grătar, o rețetă pentru care am nevoie de o carne de calitate.

Citește și: Tort Raffaello. Un tort delicios cu aromă intensă de cocos

În măcelăriile Penny găsești carne de porc, pasăre și vită că să le combini cum vrei tu în mâncăruri delicioase. Când vine vorba de carne, un lucru e clar: trebuie să fie proaspătă. Prospețimea dă gustul, textura și savoarea. Iar când vine vorba de prospețime, nimic nu bate o măcelărie adevărată. Dacă mai pui după tejghea un măcelar darnic cu secretele meseriei, atunci succesul e garantat”, a punctat acesta.

Citește și: Cum îți dai seama că un ou este stricat. Trucuri rapide pentru a testa ouăle expirate

Pentru detalii, puteți accesa www.penny.ro/macelarii unde veți găsi locațiile Penny care dispun de acest serviciu.

Citește și: Super Neatza, 10 aprilie 2023. Drob de porc à la Chef Nicolai Tand. Cum știi că ai ales carnea potrivită pentru rețetă

Rețetă pentru pulpă de vițel marinată la grătar

Ingrediente:

- Pulpă de vițel - 500 gr

- Marinată

- Ceapă (2-3 buc)

- Vin alb

- Supă de pui din oase - carcasă de pui

- Lămâie (2 buc)

- Pătrunjel

- Mărar

- Salată verde

- Ceapă verde

- Ridichi

- Lipie

Mod de preparare:

Pulpa de vițel se taie cubulețe și se lasă la marinat aproximativ o oră în sosul special „supă de pui”. După ce se prăjește inițial în tigaie, se pune apoi pe bețe și se prepară la grătar. La final, așezăm cuburile pe o lipie și facem neapărat și o salată lângă. Iată în videourile de mai sus rețeta pas cu pas! Când totul a fost gata, preparatul a fost servit alături de două sosuri, pentru și mai multă savoare.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x