Antena Căutare

Andreea Bălan, prima apariție în direct la TV alături de fiicele ei | VIDEO. Ella Maya și Clara au cântat împreună cu mama lor

Andreea Bălan a bifat prima apariție în direct la TV alături de fiicele ei. Artista a cântat alături de Ella Maya, iar Clara a făcut năzbâții în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

colaj foto andreea balan si fiicele ei in platoul Neatza cu Răzvan și Dani Galerie
Andreea Bălan a bifat prima apariție în direct la TV alături de fiicele ei. Artista a cântat alături de Ella Maya, iar Clara a făcut năzbâții în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani. | Antena 1

Recent, Andreea Bălan le-a făcut o surpriză de zile mari fanilor ei. Cântăreața a lansat o nouă piesă extrem de emoționantă, de data aceasta în colaborare cu fiica ei cea mare, Ella Maya. Pentru a o promova, îndrăgita artista a venit la Neatza cu Răzvan și Dani, însoțită de cele două fiice ale sale. Momentul a fost cu atât mai emoționant cu cât a marcat prima apariție în direct la TV a micuțelor, care s-au descurcat de minune.

Andreea Bălan a cântat noua ei piesă alături de fiicele sale la Neatza cu Răzvan și Dani

Andreea Bălan și cele două fiice ale sale și-au făcut apariția în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, toate trei extrem de emoționate. Pentru prima lor apariție în direct la TV, Ella Maya și Clara au purtat rochițe albe și i-au cucerit pe telespectatori cu gingășia lor.

Și vedeta s-a topit atunci când a auzit-o pe fiica ei cea mare cântând piesa lor „Copilărie” într-un platou de televiziune. Nici fiica cea mică a Andreei Bălan nu a stat de-o parte și le-a însoțit pe scenă pe cele două chiar făcând și câteva piruete adoabile.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea s-au mutat împreună în vila de lux a cântăreței. Cât valorează imobilul impresionant

Ulterior, acestea s-au mutat la capanea pentru a vorbit cu Răzvan Simion mai multe despre noua lor piesă.

„Am emoții. E prima apariție în care și cântăm la televizor. Și e prima oară în direct”, a mărturisit Andreea Bălan, imediat după ce au terminat de cântat.

Micuța Clara a fost și protagonista unui moment amuzat în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani. În timp ce prezentatorul le povestea cât de mare vedetă este mama lor, mezina a început să caște și a adus zâmbete pe chipul tuturor.

Andreea Bălan a mai dezvăluit că în timp ce Ella Maya își dorește să îi calce pe urme și va mai repeta experineța de pe scenă, Clara își dorește să devină medic.

„Fac și tensi, și gimnastică ritmică și pian și dans. Totul se întâmplă până la ora 6, după să aibă timp să se și joace”, a mai spus cântăreața care și-a început cariera în adolescență.

Citește și: Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un fiu dintr-o relație anterioară. Ce mărturisiri a făcut despre băiatul său de 10 ani

„Mă regăsesc în ceea ce fac ele și mai ales în năzbâtiile Clăriței. Ella e foarte linișită și de multe ori mă echilibrează și mă calmează și pe mine. Sunt singură la părinți și nu știu cum e, dar mi-am dorit întotdeauna să am doi copii. Mi se pare că e mult mai ușor cu doi copii, după ce treci de vârsta de 3 ani, pentru că se joacă împreună. Le-am explicat că Clărița a venit pe lume să fie prietena Ellei”, a mai spus aceasta.

Întrebată ce i-ar spune Andreea Bălan acum cele din trecut, aceasta a mărturisit sincer că: „I-aș spune să nu aibă nicio grijă, că viața va fi și bună și rea pe alocuri, dar într-un final, e frumos să trăiești, e frumos să iubești. Suntem aici că să iubim și să fim fericiți. Să nu aibă griji!”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x