Antena Căutare

Aşa ceva nu vrei să pierzi! Dilema lui Dani Oțil: "De ce femeile îşi dau cinci fâsuri de parfum înainte de somn?". Flavia: "Trăieşti în grotă, băi, băiatule?!"

Dani Oțil are o mare dilemă! Prezentatorul vrea să afle de la Flavia de ce se dă cu atât de mult parfum înainte de emisiune.

Dani Oțil are o mare dilemă! Prezentatorul vrea să afle de la Flavia de ce se dă cu atât de mult parfum înainte de emisiune.

"Vreau să discutăm despre un aspect care mă înfioară şi mă scoate din sărite dimineaţa - despre parfum şi femeie. Flavia se dă cu parfum dimineaţa ca într-o melodie. Ne-a intoxicat rău… Şi-a dat seama imediat că nu i-a ieşit cu dreapta şi a început şi cu stânga”.

“Trebuie să pulverizezi în mod egal, nu ştii niciodată cine te miroase. Ştiu cum se dă corect cu parfum, îţi dai seama", s-a apărat Flavia.

După această discuţie, Dani a decis să facă şi nişte instrucţiuni pe această temă.

Veşti bune de la METEO! Vreme extrem de caldă pentru această perioadă a anului... "Greu în România", o campanie marca Observator despre obezitatea infantilă. Studiile sunt îngrijorătoare: Unu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x