Antena Căutare

Durerile de cap pot fi un semn că ai nevoie de ochelari.Află care sunt celelalte simptome ce trebuie să te trimită la oftalmolog- VIDEO

În cadrul rubricii, "Bună dimineața, sănătate", cu Simona Dragomir am aflat cum ne dăm seama că avem nevoie de ochelari.

Persoanele care au dureri de cap sau au dificultăți la citit trebuie să meargă la oftalmolog pentru că au nevoie de ochelari de vedere.

Uneori simptomele nu constă în lipsa unei vederi clare, deoarece ochiul, spun specialiștii, face un efort suplimentar pentru a vedea, însă adesea chiar și durerile frecvente de cap pot fi unul dintre semnele care ne dau de înțeles că avem probleme cu ochii.

Unii au nevoie de ochelari încă din copilărie, alții doar după vârsta de 35-40 de ani. Dacă vedem umbre, poate fi un semn că avem nevoie de ochelari.

La cei mici, semnele apar atunci când strânge din ochi, se apropie mult de foaie când scrie sau desenează sau când privește la televizor.

Specialiștii recomandă în cazul copiilor, ca la vârsta de trei ani să se facă un consult oftalmologic, pentru a indetifica dacă micuțul are probleme de vedere și atrata din timp afecțiunea.

Mai multe vedeți în Video-ul prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani", în cadrul rubricii, "Bună dimineața, Sănătate!".

Pui pe sticlă cu garnitură de orez și sos de chefir cu căpșuni este rețeta zilei preparată de Vlăduț pentru a sărbători ... A fost "Sex pe canapea", la "Neatza cu Răzvan și Dani"! Apariție de senzație a Loredanei - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x