Antena Căutare

Ce cadouri nu vei primi de Crăciun, în funcție de zodie. Gemenii vor avea parte de o surpriză pe cinste

Nativii fiecărei zodii au câteva speranțe în privința cadourilor. Însă, acestea vor rămâne, cel mai probabil, neghicite de Moș Crăciun, care are alte idei. 

Nativii fiecărei zodii au câteva speranțe în privința cadourilor. Însă, acestea vor rămâne, cel mai probabil, neghicite de Moș Crăciun, care are alte idei.

Astfel, nativii Berbec așteaptă cu nerăbdare perioada sărbătorilor de iarnă. Nu vei primi nici de Crăciun ce ți-ai dorit, și anume să ți se înapoieze datoriile.

Taurii sunt agitate de hainele roșii ale lui Moș Crăciun. Ei și-ar dori un cadou care să le mai domolească pofta de aventură, cum ar fi un voucher pentru bungee jumping, săritură cu parașuta ori caiac-canoe lângă cascada Niagara. Acești native nu vor primi nimci din toate acestea, ci probabil un puzzle de 5.000 de piese.

Gemenii sunt secretoși și vor o surpriză în privința cadourilor de Crăciun. Așa că vor avea parte de una… probabil vor mai primi obișnuitele șosete flaușate.

Ce Nu le-au rezervat astrele de Crăciun celorlalte zodii puteți urmări în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Poveștile de altădată sunt reinterpretate și cu ajutorul lui Dani Oțil! „A fost cel mai rapid DA pe care l-am spus în vi... Smiley News. Așa se intră în spiritul sărbătorilor! Cum să-ți decorezi casa cu luminițe de Crăciun - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x