Antena Căutare

Ce ne face fericiți, în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat vine cu noi informații

Numerologul Corina Straulat a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre cum ne putem da seama despre lucrurile care ne fac fericiți în funcție de cifra destinului.

imagine cu roata horoscopului si pietre cu numere Galerie
Numerologul Corina Stratulat a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre felul în care cifra destinului poate influența felul în care alegem lucrurile care ne fac fericiți. | Shutterstock

Una dintre cele mai des întâlnite întrebări este cea despre cum să ne facem fericiți, mai ales când întâmpinăm multe provocări.

Data de naștere ne poate explica cum putem ajunge noi să fim mai fericiți. Pentru fiecare dintre noi, fericirea înseamnă altceva și vine din surse complet diferite.

Prin cifra destinului, nu aflăm lucrurile materiale care ne fac fericiți, ci putem afla trările mai profunde care ne fac fericiți.

Ce ne face fericiți, în funcție de cifra destinului

Cifra destinului se poate obține din data de naștere, adunând toate cifrele până ajungem la un număr format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9.

Citește și: Cum influențează eclipsa de lună plină din Balanță cele 12 zodii în prima săptămână din luna aprilie. De partea cui sunt astrele

Cifra destinului 1

Cei care au cifra destinului 1 sunt foarte competitivi și câștigarea unor competiții le poate aduce fericire. E bine ca din când în când aceștia să meargă la competiții pentru că le aduce satisfacția orice aventură de acest fel.

Cifra destinului 2

La această cifră de destin este vorba de echipă, de parteneriat. Pentru persoanele cu această cifră a destinului respectul este ceea ce le aduce fericire.

Cifra destinului 3

Persoanele care au cifra destinului 3 pun mare preț pe prietenii adevărați. Dacă au un cerc mare de prieteni, ei sunt foarte fericiți. Activitățile și petrecerile împreună cu prietenii aduc mare satisfacție.

Citește și: Care e ziua ta norocoasă din luna aprilie, în funcție de zodie. Ce nativi sunt favorizați de astre

Cifra destinului 4

Pentru persoanele cu cifra destinului 4 stabilitatea pe toate planurile le aduce fericire. Aceste persoane își doresc stabilitate și la locul de muncă, dorindu-și un job sigur, dar și stabilitate în viața de cuplu și echilibru emotional.

Cifra destinului 5

La această cifră a destinului, fericirea vine din călătorii. Persoanelor cu această cifră de destin le plac vacanțele.

Cifra destinului 6

Pentru persoanele cu cifra de destin 6 fericirea vine din acumulări și proprietăți. Când simte că are ceva al lui, cel cu această cifră de destin se va simți împlinit când are tot ce îi trebuie din punct de vedere material.

Citește și: Aceste zodii vor ceda psihic în luna aprilie. Ce se va întâmpla cu nativii loviți de ghinion

Cifra destinului 7

Persoanele cu cifra de destin 7 se simt fericite atunci când au momente de singurătate în care se pot cunoaște mai bine și să mediteze. Ei sunt iubitori de natură și apreciază mult să petreacă timp singuri în aer liber.

Cifra destinului 8

Pentru persoanele cu cifra de destin 8, fericirea vine din putere. Lor le place să știe că pot lupta cu cei de seama lor. Pe ei îi satisface și idea de a avea un rol important într-un proiect.

Cifra destinului 9

La persoanele cu cifra de destin 9, fericirea apare când folosește și primește lucruri de calitate, obiecte de lux. Aceste persoane sunt idealiste.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x