Antena Căutare

Ceremonie inedită în orașul natal: Simona Halep și-a prezentat trofeul! Constănțenii i-au scandal numele pe străzi

Simona Halep a fost sărbătorită pentru triumful de la Wimbledon şi în oraşul natal, Constanţa. Frumoasă tenismenă a făcut turul orașului cu trofeul de la Wimbledon.

Simona Halep a fost sărbătorită pentru triumful de la Wimbledon şi în oraşul natal, Constanţa. Tenismena născută la malul mării a făcut turul orașului cu trofeul câștigat, într-un autocar inscriptionat special pentru acest eveniment.

Mii de oameni s-au strâns în Piața Ovidiu din centrul vechi al Constanței pentru a o primi cu aplauze pe campioană. I-au scandat numele și s-au arătat mândri că Simona Halep s-a născut acolo.

Simona Halep a mulţumit oamenilor din Constanţa, antrenorilor şi familiei, subliniind că are un invitat special la ceremonie, pe nepoţica ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La finalul ceremoniei, Halep, alături de câţiva copii, au aruncat mingi de tenis cu autograful sportivei înspre public.

Un val de aer saharian loveşte România. Meteorolog ANM: O să avem temperaturi de 36 de grade la umbră!... Echipa Neatza cu Răzvan și Dani, ghidul vostru prin stațiunea Olimp! Aici s-a filmat "Nea Mărin miliardar"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x