Antena Căutare

Cum va arăta ieșitul în oraș, după 15 mai! Când se vor deschide restaurantele și baturile

Românii așteaptă data de 15 mai, atunci când lumea se așteaptă să existe o relaxare a restricțiilor impuse de autorități în contextul epidemiei de coronavirus. Cum va arăta ieșitul în oraș după data de 15 mai și când se vor deschide restaurantele și baturile?

Distanța de doi metri între mese se impune tuturor localurilor și va exista și o regulă în ceea ce privește numărul de locuri de la o masă.

CÂND SE DESCHID RESTAURANTELE, BARURILE ȘI LOCALURILE

În aceste condiții, patronii de restaurante, baruri și localuri vor avea o capacitate mai mică în ceea ce privește numărul de locuri și vor fi nevoiți să ia măsuri suplimentare de siguranță: chelnerii ar putea purta mănuși sau măști, iar fiecare locație va pune la dispoziția clienților produse de dezinfectat.

citește și: Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război. O să reapară”

Cum va arăta ieșitul în oraș, după 15 mai! Când se vor deschide restaurantele și baturile

Când se vor deschide restaurantele și baturile

Când se vor deschide restaurantele și baturile

Românii se întreabă cum va arăta ieșitul în oraș după data de 15 mai și când se vor deschide restaurantele și localurile, iar răspunsurile la aceste întrebări au fost aflate de Mădălina Vasile, reporterul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

citește și: La ce temperatură moare coronavirusul, de fapt! Doar așa îl elimini de pe haine sau măști de protecție

Potrivit informațiilor, restaurantele și localurile vor di deschise, cel mai probabil, la începutul lunii iunie și doar în anumite condiții.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Premierul României, Ludovic Orban, a spus recent despre restaurante și terase:

Încă nu putem da drumul la restaurante. Acum, numai pentru că există o zonă destul de afectată, eu recunosc, zona de restaurante, cafenele, baruri, e o zonă unde se socializează, unde oamenii se simt bine, unde sunt convins că psihologic oamenii ar avea nevoie... Dar pe de altă parte punem pe primul plan sănătatea.

Contribuția la PIB a HoReCa este limitată. O putem duce încă o lună jumate, două.

După data de 15 mai, pe baza evaluărilor pe care le avem, nu se vor redeschide restaurantele, cafenelele și barurile, nici din spații închise, nici din spații deschise. În funcție de evoluția epidemiei și a condițiilor meteorologice, nu excludem posibilitatea ca pe cele în spații deschise, în anumite condiții, să le deschidem, la 1 iunie, la 15 iunie. Sezonul de vară începe cam în jurul de 15 iunie și în realitate cam din 15 iunie merg oamenii foarte serios.

Riscul epidemiologic în spații deschise pentru restaurante, cafenele este mai mic, dar și aici trebuie să ținem cont că este un risc și să luăm măsurile de protecție pentru a reduce riscul de răspândire”, potrivit startupcafe.ro.

Dă volumul mai tare, te vor trece fiorii! Damian Drăghici și Maia Morgenstern din serialul Sacrificiul au lansat o super... Îți mai amintești de Silvia Dumitrescu? Ce a pățit celebra artistă în timpul unui concert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x