Antena Căutare

Elena Hasna, de la Next Star, pe marile scene ale lumii: ”Mă pregătesc pentru Eurovision 2018!”

La 12 ani, Elena Hasna uimea lumea cu o interpretare senzaţională a piesei "Je suis malade". Astăzi, câștigătoarea Premiului de Popularitate ”Next Star”, sezonul 2, a venit la Neatza și a vorbit despre cariera ei artistică. 

La 12 ani, Elena Hasna uimea lumea cu o interpretare senzaţională a piesei "Je suis malade". Astăzi, câștigătoarea Premiului de Popularitate ”Next Star”, sezonul 2, a venit la Neatza și a vorbit despre cariera ei artistică.

Mica artistă este foarte aproape de a participa și la alte mari concursuri: ”Mă pregătesc pentru Eurovision 2018 cu o echipă din Suedia! Acum lucrăm la o melodie", povesteşte Elena Hasna.

Să ne aducem aminte de micuţa noastră talentată, în 2012:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce puteţi face în weekend, în Bucureşti: Întrecere cu tricouri ude, concurs kendama și mașini cu mulți cai putere. Aşa f... Deși caldă, vremea va reîncepe să fie instabilă. Ploi torenţiale, vijelii şi grindină în aproape toată ţara, de joi până...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x