Antena Căutare

Fetița-fenomen de la Next Star, Elena Hasna, s-a făcut mare! ”Sunt în clasa a X-a, dar am emoții de acum pentru BAC și admiterea la facultate”

Elena Hasna, câştigătoarea finalei de popularitate "Next Star", a venit la Neatza și a vorbit despre proiectele sale pentru 2018.

Elena Hasna, câştigătoarea finalei de popularitate "Next Star", a venit la Neatza și a vorbit despre proiectele sale pentru 2018.

Elena Hasna , fetiţa - minune de la „Next Star”, a lansat o nouă melodie ”Revival”! Nu degeaba a fost numită Celine Dion de România. E posibil să ne reprezinte la Eurovision!

”Sunt în clasa a X-a, dar am emoții de acum pentru BAC și admiterea la facultate”, a dezvăluit matinalilor frumoasa Elena, cea care ne-ar putea reprezenta la Eurosvision 2018.

La doar 16 ani, Elena Hasna a câştigat peste 50 de premii naţionale şi internaţionale. Elevă la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, tânăra şi-a făcut timp şi pentru carieră, având concerte în ţară, dar şi în străinătate.

Elena Hasna a acordat şi un scurt interviu publicaţiei Planeteurovision, în care a mărturisit că se uita de mic copil la acest concurs, cu gândul că într-o zi va fi pe scena Eurovision. „Am fost întotdeauna pasionată de muzică şi am visat mereu că sunt pe scena Eurovision. Sper să-mi reprezint ţara la concursul Eurovision, astfel încât visul meu să devină realitate”, a spus adolescenta.

Întoarsă din Asia, frumoasa Raluka are o dilemă muzicală ”Cine sunt eu”. Nu-i așa că e piesa voastră preferată?!... Deliciu de iarnă cu doar câteva ingrediente! Cum pregătim pizza "Gerului"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x