Antena Căutare

Elena Hasna , fetiţa - minune de la „Next Star”, a lansat o nouă melodie ”Revival”! Nu degeaba a fost numită Celine Dion de România. E posibil să ne reprezinte la Eurovision!

Elena Hasna cântă la Neatza melodia ”Revival”, o piesă antrenantă, ritmată, care i se potrivește ca o mănușă fostei concurente de la „Next Star” care s-a transformat între timp într-o adolescentă superbă.

Elena Hasna cântă la Neatza melodia ”Revival”, o piesă antrenantă, ritmată, care i se potrivește ca o mănușă fostei concurente de la „Next Star” care s-a transformat între timp într-o adolescentă superbă.

Elena Hasna uimea, în 2013, o lume întreagă cu interpretarea melodiei "Je suis malade". Acum, tânăra din Gorj a lansat primul videoclip din cariera sa, semn ca emisiunea "Next Star" i-a purtat noroc

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost numită Celine Dion de România şi a impresionat pe toată lumea cu prestaţia să fără cusur de la "Next Star". Și la „Neatza”, Elena Hasna i-a impresionat pe matinali cu talentul ei!

CITEŞTE ŞI Elena Hasna, copilul fenomen, despre cum i-a schimbat viaţa "Next Star": Susţin concerte în Franţa! Sper să ajung o stea în muzică!

La un pas de Eurovision

Piesa cu care adolescenta din Târgu Jiu Elena Hasna participă la selecţiile pentru Eurovision 2018 a atras deja atenţia presei internaţionale de profil. Publicaţia Planeteurovision a ales să prezinte piesa „Revival”, din cele 60 de piese rămase în cursă pentru a reprezenta România la această competiţie.

La doar 16 ani, Elena Hasna a câştigat peste 50 de premii naţionale şi internaţionale. Elevă la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, tânăra şi-a făcut timp şi pentru carieră, având concerte în ţară, dar şi în străinătate.

Frumoasa și matinala Amalia știe ce v-au rezervat astrele! Fecioarele au probleme sentimentale... Flavia, lovită în trafic de o tânără care se machia la volan!: ”Efectiv m-a bufnit râsul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x