Antena Căutare

Kaufland aduce magia Sărbătorilor, la Super Neatza, 21 decembrie 2023. Ce surpriză le-a pregătit angajaților lor

Cu atmosfera festivă a sărbătorilor de Crăciun în plină desfășurare, gigantul de retail Kaufland își surprinde angajații cu un cadou inedit și plin de emoție - un colind special cu versuri adaptate, menit să aducă bucurie și să le transmită un mesaj de recunoștință pentru eforturile lor deosebite.

Kaufland aduce magia Sărbătorilor, la Super Neatza, 21 decembrie 2023. Ce surpriză le-a pregătit angajaților lor Galerie
Kaufland aduce magia Sărbătorilor, la Super Neatza, 21 decembrie 2023. Ce surpriză le-a pregătit angajaților lor | Antena 1

Mesajul colindului este simplu, dar profund: calm, răbdare și înțelegere în perioada aglomerată a sărbătorilor, cu un accent special pe aprecierea muncii depusă de lucrătorii comerciali pentru a ne asigura că avem parte de cele mai frumoase și liniștite Sărbători.

Kaufland aduce magia Sărbătorilor cu un colind special pentru angajați. Programul magazinelor

Kaufland adaugă o notă de căldură și umanitate în relația cu angajații săi, evidențiind importanța efortului depus de aceștia pentru a face experiența cumpărăturilor de sărbători una plăcută și lipsită de stres pentru clienți. Colindul nu este doar o formă de divertisment, ci și un gest simbolic de apreciere față de munca grea și dedicarea deplină pe care angajații o demonstrează în această perioadă aglomerată.

Mesajul transmis prin versurile adaptate ale celebrului colind "Jingle Bells" subliniază importanța empatiei și recunoștinței față de lucrătorii comerciali. Kaufland încurajează clienții să își aducă aminte că acești oameni lucrează la capacitate maximă pentru a asigura servicii de calitate și pentru a face sărbătorile speciale pentru toți.

Colindul va fi disponibil începând cu data de 10 decembrie pe platforma internă Connect a companiei, dar și pe paginile de social media Kaufland România. Această inițiativă nu este doar o surpriză plăcută pentru angajați, ci și o modalitate de a transmite mesajul companiei către o audiență mai largă.

Kaufland își dorește ca toți cei care au ocazia să asculte colindul să rezoneze cu mesajul și să adopte o atitudine mai empatică față de lucrătorii comerciali în această perioadă agitată.

Prin această campanie inedită, Kaufland aduce o rază de lumină și căldură în inimile angajaților și ale clienților săi, reafirmându-și angajamentul față de comunitate și evidențiind importanța spiritului colaborativ în această perioadă specială a anului.

Cum vor fi deschize magazinele Kaufland de Crăciun. Ce a transmis Cătălin Rizea la Super Neatza, 21 decembrie 2023

Cătălin Rizea, le transmite tuturor în cadrul emisiunii Super Neatza, 21 decembrie 2023, faptul că în semn de respect pentru tradițiile și valorile sărbătorilor de Crăciun, Kaufland anunță că, în conformitate cu deciziile și obiceiurile locale, magazinele sale vor fi închise în ziua de 25 decembrie.

Această decizie reflectă grija și atenția companiei față de personalul său, oferindu-le angajaților oportunitatea de a se bucura de timpul alături de familie și de a sărbători într-un cadru liniștit și plin de semnificație. În schimb, cu bucurie și entuziasm, Kaufland își va deschide ușile în zilele de 24 și 26 decembrie, asigurându-se că clienții săi pot beneficia de servicii excelente și produse de calitate, contribuind astfel la atmosfera festivă a sărbătorilor de iarnă.

Super Neatza, ediţii speciale de Sărbătoare, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x