Antena Căutare

Mariana Calfa, cu găina la Neatza cu Răzvan și Dani: Am avut 85 de găini. Nu le vând, nu le mănânc!”

Mariana Calfa a venit la Neatza cu Răzvan și Dani cu găina ei preferată. ”Am avut 85 de găini. Nu le vând, nu le mănânc”, a comentat artista.

Mariana Calfa a venit la Neatza cu Răzvan și Dani cu găina ei preferată. ”Am avut 85 de găini. Nu le vând, nu le mănânc”, a comentat artista.

După ce l-a făcut cunoscut lumii pe cocoșul Fernando, acum Mariana Calfa o face vedetă pe una dintre ”gagicile” acestuia. Este vorba despre o găină pitică, așa cum o descrie Mariana Calfa, vedetă în viitoarele clipuri ale artistei.

De altfel, la Neatza cu Răzvan și Dani, Mariana Calfa a povesti că a avut 85 de găini, însă a peferat să le doneze pe multe dintre ele, dar nu să le gătească. ”Am donat foarte multe dintre ele vara asta și am mai păstrat doar câteva. Le-am donat pe Facebook, pe la vecini, am vrut să le dau cadou”, afirmă artista la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Hai să colorăm blocurile gri”, cea mai tare piesă a momentului! Trupa El Negro, moment de senzație la Neatza cu Răzvan ... Cea mai bună rețetă de mici din lume, scrisă în 1920, a fost dezvăluită! O poți face chiar tu! „Rog a nu trăda secretul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x