Antena Căutare

Cea mai bună rețetă de mici din lume, scrisă în 1920, a fost dezvăluită! O poți face chiar tu! „Rog a nu trăda secretul nostru...”

Nu mai este o noutate pentru fanii emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani faptul că simpaticul nostru Cătălin Oprișan e un mare iubitor și fin cunoscător al acestui preparat de o mare importanță națională! Care este cea mai bună rețetă de mici din lume, scrisă în anul 1920, și ce ingrediente se folosesc?

Nu mai este o noutate pentru fanii emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani faptul că simpaticul nostru Cătălin Oprișan e un mare iubitor și fin cunoscător al acestui preparat de o mare importanță națională! Care este cea mai bună rețetă de mici din lume, scrisă în anul 1920, și ce ingrediente se folosesc?

Mai întâi de toate, înainte de-a descoperi cea mai bună rețetă de mici din lume și ingredientele necesare, ne-am amuzat copios cu greșelile gramaticale de pe pagina de Facebook a primăriei orașului Pantelimon. Practic, numărul de litere „i” le-a cam jucat feste responsabililor paginii și de la asta s-a pornit o polemică mai mult decât amuzantă!

Apoi a urmat un alt subiect, cel mai important: cum se fac cei mai buni mici din lume și care sunt ingredientele unei rețete de succes!

Rețeta a fost dezvăluită în mare secret la rugămintea unei doamne importante, prin anul 1920. Ce ingrediente trebuie să folosești pentru a face cei mai buni mici din lume?

Află totul urmărind materialul video prezentat în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Mariana Calfa, cu găina la Neatza cu Răzvan și Dani: Am avut 85 de găini. Nu le vând, nu le mănânc!”... Totul despre somnul bebelușului în primul an de viață. Trucuri și sfaturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x