Antena Căutare

Cea mai bună rețetă de mici din lume, scrisă în 1920, a fost dezvăluită! O poți face chiar tu! „Rog a nu trăda secretul nostru...”

Nu mai este o noutate pentru fanii emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani faptul că simpaticul nostru Cătălin Oprișan e un mare iubitor și fin cunoscător al acestui preparat de o mare importanță națională! Care este cea mai bună rețetă de mici din lume, scrisă în anul 1920, și ce ingrediente se folosesc?

Nu mai este o noutate pentru fanii emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani faptul că simpaticul nostru Cătălin Oprișan e un mare iubitor și fin cunoscător al acestui preparat de o mare importanță națională! Care este cea mai bună rețetă de mici din lume, scrisă în anul 1920, și ce ingrediente se folosesc?

Mai întâi de toate, înainte de-a descoperi cea mai bună rețetă de mici din lume și ingredientele necesare, ne-am amuzat copios cu greșelile gramaticale de pe pagina de Facebook a primăriei orașului Pantelimon. Practic, numărul de litere „i” le-a cam jucat feste responsabililor paginii și de la asta s-a pornit o polemică mai mult decât amuzantă!

Apoi a urmat un alt subiect, cel mai important: cum se fac cei mai buni mici din lume și care sunt ingredientele unei rețete de succes!

Rețeta a fost dezvăluită în mare secret la rugămintea unei doamne importante, prin anul 1920. Ce ingrediente trebuie să folosești pentru a face cei mai buni mici din lume?

Află totul urmărind materialul video prezentat în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Mariana Calfa, cu găina la Neatza cu Răzvan și Dani: Am avut 85 de găini. Nu le vând, nu le mănânc!”... Totul despre somnul bebelușului în primul an de viață. Trucuri și sfaturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x