Antena Căutare

Ministrul Sportului a dat interviu „în chiloți”! Imaginile care au șocat chiar și prezentatorul | VIDEO

Moment de senzație în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1! Simpaticul Cătălin Oprișan a prezentat cel mai tare clip video al momentului: interviul în care Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a apărut în chiloți.

Într-un clipă de neatenție, camera video s-a mișcat și a ieșit astfel la iveală faptul că ministrul are în partea de sus o cămașă, dar a renunțat însă la pantaloni!

MINISTRUL IONUȚ STROE, INTERVIU ÎN CHILOȚI

Așa cum era de așteptat, descoperirea nu a putut fi trecută cu vederea și imaginile au ajuns rapid pe internet și s-au viralizat. Mulți au crezut că bărbatul este în chiloți, dar de fapt ulterior a ieșit la iveală că ministrul purta pantaloni scurti pentru activități sportive.

CITEȘTE ȘI: Răzvan Simion, Dani Oțil și Cătălin Oprișan, în chiloți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! „Să fim alături de ministrul Sportului” - VIDEO

La scurt timp după acest incident, ministrul Ionuț Stroe a avut și o reacție pe Facebook:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unii au apreciat atitudinea deschisă și relaxată a ministrului Tinereului și Sportului, în timp ce alții au continuat să se amuze copios de această întâmplare!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi tot momentul devenit viral!

Momentul nu a scăpat matinalilor și Dani Oțil, Răzvan Simion și Cătălin Oprișan au avut un moment de excepție, în care au demonstrat că este „alături de ministrul nostru”!

Ministrul Sportului a dat interviu „în chiloți”! Imaginile care au șocat chiar și prezentatorul | VIDEO

Răzvan Simion, Cătălin Oprișan și Dani Oțil

Răzvan Simion, Cătălin Oprișan și Dani Oțil

Răzvan Simion, Dani Oțil și Cătălin Oprișan, în chiloți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! „Să fim alături de ministrul Spo... Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 25 mai 2020: Patru zodii primesc bani mulți azi! Berbecii au parte de o surpriză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x