Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani, 28 iulie 2023. Cum să pregătim gemul în doar câteva minute. Ce trebuie să folosim

Radu Darie, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit despre ingredientul pe care trebui să-l folosim atunci când ne dorim să pregătim un gem natural și fără conservanți în doar câteva minute. În ediția de pe 28 iulie 2023, acesta a făcut un gem de fructe roșii, chiar de la malul mării.

Colaj cu Radu Darie și Răzvan Simion la Neatza cu Răzvan și Dani în trei ipostaze diferite Galerie
Radu Darie, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit despre ingredientul pe care trebui să-l folosim atunci când ne dorim să pregătim un gem natural și fără conservanți în doar câteva minute | Antena 1

Luna august este perioada din an în care toate gospodinele își pregătesc cămara pentru zilele friguroase. Astfel, acestea profită de fructele de sezon și fac cel mai savuros gem cu ajutorul unui ingredient de bază.

În ediția de pe 28 iulie 2023 din Neatza cu Răzvan și Dani, bucătarul Radu Darie alături de Răzvan Simion au adus pe micile ecrane ale telespectatorilor o nouă rețetă de gem, mai exact gem din fructe roșii.

De pe litoral, specialistul a vorbit despre felul în care s-au schimbat vremurile, dar și despre obiceiurile pe care le avea mama lui atunci când mergea acasă în vacanța de vară. Se pare că femeia obișnuia să fiarbă adesea fructele pentru a bucura papilele gustative ale membrilor din familie cu un gem de-a dreptul gustos.

Astfel de preparate ocupă foarte mult timp, motiv pentru care Radu Darie sare în ajutorul tuturor gospodinelor cu un sfat util. Bucătarul a scos la iveală ingredientul pe care trebuie să-l folosim pentru a pregăti un gem în doar 4 - 5 minute.

Cum putem să facem un gem într-un timp scurt. Bucătarul Radu Darie a oferit pontul în ediția de pe 28 iulie 2023 din Neatza cu Răzvan și Dani

Specialistul a dezvăluit faptul că Zahărul Mărgăritar este cea mai bună „armă” a gospodinelor în bucătărie pentru a realiza un gem savuros, natural și fără conservanți într-un timp foarte scurt.

„Mărgăritar te ajută să petreci mai puțin timp la prepararea gemurilor cu ajutorul acestui zahăr gelifiant. Leagă gemul și dulceața în doar 4 minute, timpul acesta scurt de fierbere ajută să păstrăm vitaminele și gustul natural al fructelor pe care le folosim. Raportul 1 la 1 înseamnă să folosești un kilogram de zahăr la un kilogram de fructe”, a spus Radu Darie.

Bucătarul a pregătit de la malul mării un gem de fructe roșii în care a adăugat zmeură, coacăze, mure, un baton de vanilie pentru miros și zahărul gelifiant de la Mărgăritar.

Viața gospodinelor devine mult mai ușoară cu ajutorul acestui ingredient. Pe lângă faptul că produsul Mărgăritar ajută fructele să își păstreze culoarea și proprietățile, acesta reduce și timpul petrecut în bucătărie. Astfel, întreaga familie se poate bucura de un preparat delicios.

În plus, zahărul gelifiant poate fi folosit și în combinație cu alte fructe, precum: caise, vișine, mango, ananas etc. Un lucru este cert, produsul nu trebuie să lipsească din gospodărie atunci când ne dorim un gem ca la carte.

Urmărește video de mai sus pentru a afla întregul proces

Locul de pe litoralul românesc unde poți călători cu întreaga familie. Te simți ca acasă în timp ce te bucuri de vacanță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x