Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani, 7 iulie. Rețetă specială de gem de zmeură cu fistic, gata în doar câteva minute!

În cadrul celei mai noi ediții din matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, prezentatorul Răzvan Simion a învățat, alături de maestrul Vlăduț, cum să prepare un gem de casă de calitate, cu o rețetă specială care durează doar câteva minute! Iată de ce ingrediente ai nevoie.

Colaj cu Răzvan Simion și maestrul Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani Galerie
În cadrul celei mai noi ediții din matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, prezentatorul Răzvan Simion a învățat, alături de maestrul Vlăduț, cum să prepare un gem de casă de calitate, cu o rețetă specială care durează doar câteva minute | Antena 1

În ediția Neatza cu Răzvan și Dani de vineri, 7 iulie, Vlăduț le-a propus telespectatorilor o mică provocare: pregătirea unui gem de casă ca la carte, natural și fără conservanți, fără a petrece nici prea mult timp în bucătărie.

Deși multe gospodine „fug” de prepararea unui astfel de desert, din cauza ideii preconcepute că ar necesita un timp îndelungat, și preferă să îl cumpere, specialistul nostru a prezentat o metodă cât se poate de rapidă, însă a avut și ajutor de nădejde. În câțiva pași simpli, gemul este deja gata de pus în borcane. Iată rețeta!

Neatza cu Răzvan și Dani, 7 iulie. Rețetă specială de gem de zmeură cu fistic

„Pentru că este vară și fructele abundă, mai ales în piețe, este indicat să începem să pregătim gemuri. Rețeta presupune ca pentru un kilogram de fructe să se adauge 500 de grame de Zahăr Mărgăritar gelifiant”, a explicat Vlăduț întregul proces.

Astfel, într-o oală încăpătoare, punem un kilogram de zmeură (pot fi folosite și alte fructe, bineînțeles, în funcție de gusturi) iar apoi turnăm zahărul peste. Se amestecă cu o lingură de lemn, în timp ce se dă în clocot compoziția maximum 4-5 minute. Spre final, se adaugă și fisticul, după ce a fost decojit în prealabil.

Totul e gata extrem de rapid, fără să necesite să petrecem foarte mult timp în bucătărie, iar preparatul va ieși unul delicios cu ajutorul produselor speciale de la Mărgăritar. De asemenea, cu ajutorul zahărului gelifiant, fructele își păstrează culoarea și proprietățile. Și vitaminele rămân în proporție foarte mare, prin intermediul acestei metode speciale. Vezi în videoul de mai sus!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x